Zakal sklovca?

mmm000

no mne to prekaza lebo niektore z tych musiek su priesvitne a zahmlene az nevidim normalne ..a bojim sa aby som nemala problemy s tym ze oslapnem..

Isildur1

RNG: Prosim vas kontaktujte ma mailom lucas.design888@gmail.com chcel by som cez vas doriesit tie preparaty. Vopred dakujem

RNG

Zakaly v sklovci, ci sosovke(cataract)su sposobene najma bielkovinnymi zhlukmi, bielkovin ktore telo nevie poriadne rozlozit.Napr bielkovina z mlieka(kazein) c obilnin(lepok) a podobne. Vyhybaniu sa takym potravinam sa znizuje pravdepodobnost tvorenia bielkovinnycy zhlukov a da sa to dokonca aj ciastocne cistit branim roznych enzymov, jodu a selenu, ktore sa tak isto podielaju na tvoreni roznych enzymov.
Na mlieko su dnes dost silne enzymy ale zialbohu na lepok este nie, takze tomu sa je dobre vyhybat. Aj ked nepijes mlieko a nejes produkty s lepkom, je dobre sa od mliecnych produktov precistit branim prislusnych enzymov na prazdny zaludok, , tak isto od produktov s lepkom, z povodneho starsieho zamorenia.

Isildur1

"Vitaj" v klube, sú to zákalky v sklovci. Ja to mám tiež a musím povedať, že pribúdajúcim vekom sa to zhoršuje a to mám "len" 27 rokov keď to takto pôjde takto ďalej neviem ako to dopadne...momentálne s tým aj tak moc nespravíš jedine do úvahy pripadá vitrekomia ale je to dosť riskantné teda neviem koľko máš rokov a bližšie info o tebe, osobne by som tu operáciu absolvoval až vtedy keby už naozaj nevidím kvôli zákalkám, nechcem ale banalizovať tento problém ale oční lekári to dosť zľahčujú a nejaké normálne riešenie tohto problému je v nedohľadne...tu si môžeš pozrieť čo nás zákalkarov možno všetkých časom čaká www.youtube.com