mám nové auto z ačiek a za celu dobu čo vlastním vodičák som žiadny štuchanec ešte nemala. Asi som dobrý šofer
FOTO: Dámy, pokrčené plechy na aute vyrovnáte teplou vodou!
keby ste si kupili toto nemali by ste ani pokrčene pechy www.aaaauto.sk
ide aj o to, aka značka auta to je. ktore značky maju kvalitnejšie a niektore menej kvalitne plechy. Ale pokial iba plechy, je to OK. Hlavne je, že sa nikomu nič nestalo
asi ako ktoré auto, teda ako ktoru značku :)
ono nie všetzky auta su taketo. Najdeš aj take, čo su naozaj klvalitne a potrebuju klvalitný servis. Alebo sa pri niečom takom iba malinko ošupe lak a nič viac sa mi nestane.
Čiže, autor nám poradil a odpoveď na to je to, že by mu mala psychiatrička zvýšiť dávku? Ako dobre som pochopil?
Tak plech osetreny lakom odolnym voci vonkajsim podmienkam NAPUČÍ. Uhm. Autor by mal zmenit medikamentoznu liecbu.
Mozno by to trochu fungovalo ak by som cely diel hermeticky uzavrel a ponoril do horucej vody. Vzduch vnutri sa zohreje, nastane pretlak a mozno by sa dielo vydarilo. Ale napučat pozinkovany plech osetreny lakom......
Az nato, ze narazniky su dnes uz plastove a nie plechove ....
Ťukli ste priateľovi auto a nechcete, aby sa o preliačenine dozvedel? Nemusíte naháňať klampiara, nikam chodiť za automechanikom, stačí na to vriaca voda.