Autoskola

Majo Mitrík

A prečo by si chcela rušiť vodičský kurz v autoškole, čo, nemáš azda zrazu čas na to, že ti do toho prišlo pracovne, do zahraničia, ale len tak ? ?
Skús sa dohodnúť, či by sa to nedalo nejako nechať na neskôr, presunúť to na inokedy, dnes už aj tak každá autoškola má také výhody, ktoré by mali časovo vyhovovať každému záujemcovi o získanie vodičského oprávnenia.
Mám tiež známu, ktorá si cvičné jazdy presúvala ako sa len dalo, nerobila rýchlo-kurz (individuálny 4 týždne), ale skupinový (zvyčajne obvykle 6 - 8 týždne, t. j. 2 mesiace), pretože nemala času z pracovných dôvodov, keďže musela chodiť z jedného mesta do druhého a robila vodičák až neuveriteľný 3/4 roka, resp. asi cca 8 mesiacov.
Tiež u nich môj jeden známy robil skupinový kurz 1/2 roka, presúval si jazdy tak, že mal asi 3 jazdy mesačne, pritom mal povinných zo zákona naplniť zhruba 35 cvičných jázd pre záverečné vykonanie skúšok ako so skúšobným komisárom, preto neviem, že čoho sa bojíš, keď tam veľmi nejde v dnešnej dobe, aby si to mala zrobené, čo najrýchlejšie ako kedysi.
Takže, ak Ti môžem odporúčať, tak si ich tiež tak popresúvaj, aby si to stíhala popri štúdiu, škole či zamestnaniu.
A už keď vážne nechceš dokončiť ten kurz, tak oni by ti mali vrátiť časť z peňazí, ktoré si im dala, priemerne 400,-€, lebo Ty si si zaplatila za všetky jazdy a pritom všetky u nich nechceš absolvovať ako tu tvrdíš, takže isto nebudeš byť povinná im nič platiť v hotovosti za predčasné rýchle zrušenie kurzy u nich, nemajú taký systém ako v bankách s poplatkami za zrušenia ! !