Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som lesba?

Príspevok v téme: Som lesba?
Terezka123

Ahojte mam 16 rokov a momentálne som na intráku už asi dva mesiace a doteraz zom bola presvedčená že som hetero a lesby sa my hnusili dokonca už len pomyslenie na to ale teraz som išla na ten intrák a tak je pár lesieb (o ktorých viem) a sú každý deň u nás na izbe a všimla som si že keď som išla do sprchy (samozrejme len v spodnom pradle) tak si ma dosť obzerali a davali mi potom také divné otázky ako keby chceli vedieť či som aj ja lesba a ja som nad tým začala dosť rozmýšľať a pochybovať či som hetero pretože som si začala predstavovať sec s lesbami a veľmi ma to láka a chcela by som vyskúšať sa boskavat s nimi a začala som sa vždy keď boli u nás na izbe prezliekat alebo ísť do sprchy len aby ma vydeli v spodnom pradle a začala som si ich viac všímať a chcela by som aj možno s jednou chodiť ale som hrozne zmätená lebo chalani sa mi stále páčia ale začali ma oveľa viac zaujímať baby ale mám také chvíľky keď som s pekným chalanom že myslím len na nich ale po tom ako odíde tak zas myslím na baby... som podľa vás lesba lebo ja som hrozne zmätená... poraďte prosím..