Zdravim mam mensi problem s penisom ide vlastne o zalud predtim som stim problem nemal taky ale nejak sa to zacalo menit a pribudat dalsi problem no neviem ci je to vazna vec alebo normalne a k lekarke stim nechcem zbytocne chodit.Dal by som sem aj fotku len neviem ci by som neporusoval stim nejake prvidla pripadne by som mohol poslat emailom ale len takym co by vedeli ozaj poradit nepotrebujem aby kolovala po celom internete.
Moj email peter.xx218@gmail.com a teraz moj problem je ze vlastne pod zaludom mam po celom obvode take bublinky a zozaciatku boli take male no poslednej dobe sa dost zvecili a dost to svrbx niekedy ma to dava az do sialenstva a nemam ako si to poskriabat a este ktomu my zacal opuchat cely penis niekedy az tak jak keby uz mal prasknut dost to boli a niekedy mam sa aj vymocit.
Asi tolko snad to nebude nic vazne a lekarku nechcem riest mozno to je normalne a same to casom prejde alergiu nemam nanic a hygiena na 100percent.
Vopred dakujem za vsetky rady.
Problem s penisom
No pozor! niektore pohlavne choroby sa prejavuju az po dlhsiej dobe. Taky syfilis ma az tri stadia co som cital. Chod fakt za urologom.
Emily opat
Dakujem za radu ale vies ja mam z lekaro uz pomaly strach naposledy co som mal hnisavy zapal hrdla co uz som parkrat mal trvalo liecenie dva tizdne a ten posledny cez dva mesiace pn davala mi tabletky z ktorich mi bolo len zle a nakonec to dopadlo tak ze ja som bol ten najhorsi neberem lieky a klamem ze mi nieco je tak odvtedy som tam nebol uz 4rok takze lekar je umna az na poslednom mieste.skoro som skoncil v nemocnici na infuzkach co som uz nemohol jest ani nic
Vieš čo, dám ti dobrú radu. Nehanbi sa a šmikaj k kekárovi. Nikoho tvoj penis nezaujíma, vieš koľko takých už videli? Žiadne domáce liečenie ti neodporúčam a čím skôr pôjdeš, tým skôr sa vyliečiš. Čím dlhšie budeš čakať, tým to bude horšie. A nie, nie je to normálne keď ťa to svrbí! Máš nejakú pohlavnú chorobu, mikózu alebo infekciu tak nebuď uhanbený a choď k lekárovi!
Ahoj. Kúp si v lekárni krém s účinnou látkou Chlortimazol je to aj na ženské problémy ale ak ma chlap tiež takéto problémy bežne sa krém s touto látkou používa. Pokiaľ ti to do 3 dní neprejde chod k lekárovi resp lekárke lebo môžeš dostat vážnu infekciu co môže spôsobiť aj neplodnosť takže to nieje sranda.
Chod k doktorke,a mas pokoj.