Velmi casto ma boli hrdlo a zakazdym ked mi doktorka spravi vyter z tonzil, tak je tam nejaky streptokok. Vacsinou mi predpise antibiotika, ktore nezaberu, potom dalsie a dalsie a vacsinou zaberu az tie druhe ci tretie. Potom po vylieceni staci ze vypijem nieco studene a sytene a som zas tam kde som bol. Uz som bral tolko antibiotik, ze co ja pojem za rok, tolko niekto za cely zivot nezoberie.
Da sa toho nejak zbavit ? Alebo da sa to vyliecit aj inak nez antibiotikami ? Cesnak, zazvor ? Nechcem kazdy mesiac brat 2 antibiotika.
Alebo si dat vybrat mandle ? Pomoze to ? Obvodna tvrdi, ze ano. Ale na krcnom mi povedali, ze nemam zvysene ASLO, takze nie je to take jednoznacne, kedy by povedala ze urcite ano.
Velmi caste bolesti hrdla - streptokok
Infekcie na mandliach mozu byt viacere aj odrazu.
Ale mandle nie su zdroj nakaz, ale vzduch tj kvapockova infekcia v nom, co sa prave usadi casto permanentne v prinosnych dutinach kde sa neda vyhubit prakticky nicim branym ustne
Da sa vyhubit ale kvapkanim roztoku citricidalu do nosa, pripadne ked sa jedna o hlienovu infekciu, tj taku co zije z hlienov a v hlienoch odporucam na to brat NAC serrapaptazu a najma oreganovy olej v entericky pokrytych kapsuliach v davke, co to da 3 x 200 mg carvacrolu.
Ja mám ten istý problém - mandle mi už vybrali a žiaden pokrok nevidieť v liečení. Nedaj si vybrať mandle a vodu musíš piť len nejakú pramenistú bez bubliniek.
nedaj si vybrať,zameraj sa na prírodné ATB, je ich spústa,alebo napr.aj soda bikarbona,koloidné striebro....