Syndrom drazdiveho creva a zvysena teplota?

Príspevok v téme: Syndrom drazdiveho creva a zvysena teplota?
Miminka45

Chcela bysom vas poprosit o radu... Rok prezivam velmi stresujuce obdobie, a trpim bolestali zaludka, crierv, skvrkanie a prelievanie, celkovou unavou, slabostou, mavam krce v nohach, bolieva ma hlsva, mam plynatost, niekedy zapcha,bolesti chrbtice a mam "tazke ruky" chcem sa opytat ci z vas mal niekto takezo priznaky a hlavne ci niekto z vas mal pri syndrom drazdiveho creva zvysene teploty... Mam ich rok do 37,4. Absolvovala som kopu vysetreni ako gastroskopia, sono, rontgen, krv, moc, vytery, stolica, a vsetko dobre .. Dakujem

EV365

Metabolická choroba je porucha vstrebania a spracovania potravy. Má svoje dôvody a následky. Obvykle začína v žalúdku, pri nedostatku kyseliny a infekcii žalúdka. Kyslá kapusta, alebo citrusy doplnia kyselinu a vysterelizujú žalúdok. Dezinfekcia je aj alkohol, pohár vínka za obedom, ale aj pivo, alebo poldeci.

Tomaas 12345

1michal1 :

Zaludkovu dieta spočíva vo vynechaní jedlá ktoré zaťažuje žalúdok. Pri zaludkovej diéte sú povolené cestoviny, pečivo, varené zemiaky, banány, šunka, chudé mäso, napríklad kuracie.

Tiez pri zaludkovej diéte je vhodné piť teplé nápoje ktoré majú okolo 37 stupňov. Studené nápoje totiž stuzuju tuky a ztazuju trávenie. Teplé nápoje trávenie uľahčujú. Vhodné je tiež užívať kvalitné probiotiká z lekarne.

1michal1

Skúšam akurát vynechať také tie očividne nezdravé veci ako sú sladkosti, mastné a vyprážané jedlá a ešte aj mlieko a čerstvé pečivo pre prípad, že by mi tieto zacali vadit.. teda lepšie povedané pokúšam sa tieto veci obmedzovať, nakoľko chuť do jedla mam a vždy keď mi je práve lepšie sa načapám s niečím takýmto v ruke.. pravdupovediac neviem stále presne určiť čo konkrétne, a či vôbec niečo mi škodí viac ako ostatné.. v čom spočíva ta žalúdková diéta?

1michal1

Dobrý deň, mám veľmi podobné zdravotné problémy ako vy, a chcel by som sa spýtať ako ste dopadli, či ste nakoniec zistili z čoho to celé bolo a či ste už na Tom teraz lepšie.. vopred vám pekne ďakujem za odpoveď! Michal