Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nesplnená túžba po dieťatku

Príspevok v téme: Nesplnená túžba po dieťatku
StratenaExi

Ahojte, rozhodla som sa sem napísať, po dlhom premyslani, uz neviem čo mam dalej robiť, neskutočne tuzim po dietatku, je to moj najvacsi zivotny sen a vzdy aj bol, som velmi rodinne zalozena.
Mam uz vela rokov priatela, a chceli by sme dietatko, lenze sme zistili ze on je neplodny, snazili sme sa 2 roky a zrazu taky sok...ja uz nevladzem uz to vieme dlhsie a neviem sa s tym vyrovnat, stale dufam, lenze moja tuzba je cim dalej tym vacsia.
Mam 24, mozno si poviete ze som mlada, ale ja som z toho uz naozaj na nervy, vzdy som chcela deticky aj V 20, ba mozno aj skor, len hlavne aby som ich mala, bol to moj zivotny ciel a dnes som v situacii ze ak zostanem s muzom ktoreho milujem a ktory miluje mna, tak zrejme nikdy nebudu.
Mame pekny vztah, rozumieme si vo vsetkych dôlezitych veciach a toto je asi dan za to, ze nam bolo tak krasne.
Niekedy v tom zufalstve rozmyslam aj nad rozchodom, neviem ci mi muz, aj ked uzasny, stoji za taku velku obetu. Do toho vsetkeho, mi zistili zacinajucu sa endometriozu a odporuciili cim skor otehotniet, lebo potom uz mozno ta sanca nebude.

Viem, ze nikto z vas mi nemoze povedat co mam robit, je to moj zivot, ale bola by som rada, keby sa ozval niekto s podobnymi skusenostami.

smilova

A čo nato priateľ? Bolo by fajn vyjasniť si, po čom túžite a čo ste obaja schopní obetovať - alebo neobetovať. Či túžiš byť matkou alebo matkou vlastných detí...Možno nie je odveci vyhľadať psychológa aby ti pomohol vyznať sa v sebe

Mesačný princ

Vieš, genetika zohráva určitú úlohu ale výchova niekedy oveľa väčšiu. Nie je podstatné kto dieťa splodil ale ten kto je otec.

Mesačný princ

A čo tak darovať domov nejakému dieťatku bez domova? Alebo sa jednoducho s niekym dohodni na oplodnení ak partnerove spermie nie sú životaschopné. Nezahadzuj vzťah len preto, lebo máte prvý problém.

mam56

Ja by som chcel mať ešte jedného syna.
Nedalo by sa to nejako poriešiť takto?
Ja by som sa k vám správal pekne, ak by som mohol chodiť na návštevy a tak?
Ja neviem, tvoj priateľ by sa asi zbláznil z môjho návrhu, ale mne tiež už prepína kompletne. Jebe mi na gebuľu.
Ovládam toľko odborov a jazykov, že ich už ani nepočítam.
Ja nie som ku..a, ale túžim mať dieťa.

joleen

Umelé oplodnenie pokiaľ má tvoj partner spermie v laboratóriu ich môžu urobiť kvalitným a tak sa nechať oplodniť