Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nesplnená túžba po dieťatku

Príspevok v téme: Nesplnená túžba po dieťatku
StratenaExi

Ahojte, rozhodla som sa sem napísať, po dlhom premyslani, uz neviem čo mam dalej robiť, neskutočne tuzim po dietatku, je to moj najvacsi zivotny sen a vzdy aj bol, som velmi rodinne zalozena.
Mam uz vela rokov priatela, a chceli by sme dietatko, lenze sme zistili ze on je neplodny, snazili sme sa 2 roky a zrazu taky sok...ja uz nevladzem uz to vieme dlhsie a neviem sa s tym vyrovnat, stale dufam, lenze moja tuzba je cim dalej tym vacsia.
Mam 24, mozno si poviete ze som mlada, ale ja som z toho uz naozaj na nervy, vzdy som chcela deticky aj V 20, ba mozno aj skor, len hlavne aby som ich mala, bol to moj zivotny ciel a dnes som v situacii ze ak zostanem s muzom ktoreho milujem a ktory miluje mna, tak zrejme nikdy nebudu.
Mame pekny vztah, rozumieme si vo vsetkych dôlezitych veciach a toto je asi dan za to, ze nam bolo tak krasne.
Niekedy v tom zufalstve rozmyslam aj nad rozchodom, neviem ci mi muz, aj ked uzasny, stoji za taku velku obetu. Do toho vsetkeho, mi zistili zacinajucu sa endometriozu a odporuciili cim skor otehotniet, lebo potom uz mozno ta sanca nebude.

Viem, ze nikto z vas mi nemoze povedat co mam robit, je to moj zivot, ale bola by som rada, keby sa ozval niekto s podobnymi skusenostami.

blueberryNN

Stava sa to. Bud k sebe iba uprimna a urob to, co citis. Nic ine nema vyznam. Niekedy su tazke rozhodnutia prave tie spravne. Ale mozno zistis, ze on je pre teba dolezitejsi ako to dieta. No z toho, co pises, mam iny dojem.

StratenaExi

blueberry, mozno mas aj pravdu v tom co pises, len je mi s nim fakt dobre, lubime sa, mame pekny vztah, len toto ma strasne ubija. a zas rozchod po takmer takmer 9 rokoch tiez nie je iba tak....
mam si vybrat medzi dietatom a muzom?

boze, pride mi to velmi nespravodlive, viem ze sa deju aj horsie veci, ale toto bola moja nocna mora vzdy, bala som sa aby som nemala taketo problemy, a je to tu....

StratenaExi

ahoj, dakujem ti, ale toto sme vsetko uz skusali, aj dalsie veci, tento fertilman je ešte lepsi ako profertil podla mna a cenovo je vyhodnejsi. avsak u nas bez zmeny.....
teraz momentalne berie vitaminy osobitne, cize zinok osobitne, selen vit. e a ešte kadeto ine. tak uvidime, mal by ist v najblizsich tyzdnoch na dalsie vysetrenie a uvidi sa ci sa nieco zmenilo, ale zrejme nie.

najhorsie je ze nas vztah tym neskutocne trpi....sme doslova zniceni z toho, aj jeho tuzba po vlastnom dietatku je obrovska a na druhej strane ho ubija ze problem je hlavne u neho....

blueberryNN

Ty uz si rozhodnuta o tom, co chces. Chces vlastne dieta s vlastnym partnerom, vsetko ostatne odmietas. Tak preco to tak natahujes? Co od nas vlastne cakas? Aku radu chces? Ked vies, co chces, a vies, ze v danej situacii to nedostanes. Su iba dve moznosti - rozchod alebo zmierit sa s tym, ze nikdy nebudes mat dieta. A ty vies, ktoru si si vybrala.

joleen

NOVÝ BabyStart FertilMan, pre kvalitnejšie spermie - doplnok stravy, ktorý bol špeciálne formulovaný na pokrytie potreby výživy mužov, ktorí si želajú mať deti. Vďaka svojej optimálnej kombinácii antioxidantov a stopových prvkov BabyStart Fertil Man posilňuje výkonnosť spermií a to aj ako ich množstvo tak aj pohyblivosť. Stačí brať jednu tabletku denne a získate všetky potrebné živiny potrebné k tomu aby vaše spermie boli zdravé, zväčšil sa ich objem a pohyblivosť.
Hlavné účinky Fertil Man
zväčšenie hustoty spermií
zvýšenie objemu ejakulátu
zvýšenie pohyblivosti spermií
Užívajte BabyStart Fertil Man po dobu minimálne 3 mesiacov pred plánovaným tehotenstvom. (Priemerné doba dozrievania spermií je 72 dní). Ďalej spermie potrebujú ďalších 25 dní na to, aby boli schopné oplodniť vajíčko.

Pre maximálny účinok kvalitných spermií odporúčame 3 mesačnú vitamínovú kúru. Používajte s partnerkou vaginálny lubrikačný gél Conceive plus, ktorý pomáha spermiám oplodniť vajíčko (napomáha ich pohyblivosti, predlžuje ich životnosť, vytvára pH prostredie priateľské k spermiám).
Zložky boli starostlivo vybrané a sú používané pri bezpečných limitoch podľa noriem EÚ.
Formulácia obsahuje vedecky dokázané zlúčeniny, ktoré zvyšujú kvalitu spermií . BabyStart Fertil man obsahuje unikátnu zmes vitamínov, minerálov, aminokyselín a anti-oxidantov, ktoré priaznivo pôsobia na produkciu kvalitných spermií a na to, aby ste sa dobre cítili. Vhodné aj pre vegetariánov.
ZLOŽENIE:
L-karnitín, L-arginín, zinok, selén, vitamín B12, vitamín C, vitamín E, Glutatión, Koenzým Q10 a kyselina listová
L-Carnitín: hrá kľúčovú úlohu v metabolizme spermií. Mnoho vedeckých štúdií
ukázalo, že Carnitín zohráva dôležitú úlohu pri motilite spermií, ich morfológii, koncentrácii a počte. L-karnitín môže tiež pomôcť chrániť spermie od vplyvu voľných radikálov.
L-Arginín: je zásadná aminokyselina vplývajúca na zdravie spermií.
Zinok je dôležitý prí produkcií vonkajšej vrstvy a chvostíka spermií. Zinok má účinky na zlepšenie hustoty spermií, zvýšenie ich počtu a ich pohyblivosti. Taktiež aj na zvýšenie hladiny testosterónu, ktorý je rozhodujúci pre spermatogenézu. Nedostatok zinku môže spôsobiť impotenciu, neplodnosť a nízky počet spermií.
Selén: je silný antioxidant a pozitívne vplýva na tvorbu spermií. Príliš nízke hodnoty selénu sa spájajú so zlým spermiogramom a pohyblivosťou spermií. Výskum naznačuje možnú súvislosť medzi nízkou úrovňou selénu u starších rodičov a deťmi s Downovým syndrómom.
Vitamín B12: sa podieľa na bunkovom dozrievaní a syntéze DNA. Nedostatok vitamínu B12
vo výžive je spojený so znížením počtu spermií a ich motility, preto je vitamín B12 nevyhnutný pri ich ďalšej tvorbe.
Vitamín C: je antioxidant prítomný v semennej plazme. Napomáha zvyšovať počet spermií v ejakuláte, pomáha ich pohyblivosti a znižuje riziko deformácie spermií. Taktiež pomáha znižovať množstvo olova v tele. Doplnky vitamínu C údajne zlepšujú kvalitu spermií u fajčiarov.
Vitamín E: Antioxidant rozpustný v tukoch pomáha zlepšiť celkový zdravotný stav spermie a môže zvýšiť pohyblivosť spermií a následné spojenie s vajíčkom. . Spermie môžu byť poškodené voľnými radikálmi a Vitamín E je antioxidant, ktorý prispieva k zníženiu počtu voľných radikálov v tele. Nedostatok vitamínu E môže viesť k poškodeniu reprodukčných tkanív.
Glutatión: je nielen životne dôležitý pre ochranu spermií pred radikálmi, ale selén a glutatión
sú nevyhnutné k tvorbe enzýmu prítomného v spermii. Glutatiónový enzým hrá ústrednú úlohu v obrane proti oxidačnému poškodeniu ľudských spermií. Zníženie hladiny redukovaného glutatiónu (GSH) pri produkcii spermií vedie k narušeniu membrány a integrity spermií v dôsledku zvýšenia oxidačného stresu.
Koenzým Q10: pôsobí ako antioxidant a energetické činidlo podporuje vitalitu spermií. Štúdie preukázali pozitívny vplyv Koenzýmu Q10 na zdravie spermie.
Kyselina listová: štúdie preukázali, že jej koncentrácie je u mužov vyššia v spermiách nez v krvnej plazme. Je veľmi dôležitá pre bunkový vývoj a delenie buniek, rovnako ako pre nervový metabolizmus. Štúdie naznačujú, že suplementácia kyseliny listovej spolu s zinkom zlepšuje zdravie spermií.

joleen

Stratená existuje liek momentálne neviem ako sa volá ale ten je pre mužov a existuje aj pre ženy sú tam vitamíny A iné také prvky kt pomáhajú tvoreniu spermií a u ženy s otehotnenim. Skúste ešte toto možno sa stane zázrak čítala som veľa dobrých resecii o tom

StratenaExi

Dakujem za vase nazory, on vsak nema ziadne spermie, doteraz sa nenasla ani jedna pri vysetreniach, takze jedine co nam odporucaju je darca alebo adopcia, lenze s adopciou nesuhlasim, poznam mnoho pripadov v okoli a z asi 5 deti sa ani jedno nepodarilo prevychovat, geny su geny. Mam na to skratka momentalne svoj nazor, mozno sa zmeni s vekom, to netvrdim.
a darcovske spermie, to je tazke rozhodnutie, mat dieta len tak s niekym a kom nic nevies, ake ma choroby, minulost, povahu, mozes mat dieta s psychopatom, drogovo zavyslym, so schizofreniou, kt. je dedična.

a mila De, prosim ta netvrd ze som nevyzreta, mat dieta bolo nasim rohzhodnutim pred asi 3 rokmi, vsetko sme zvazili s cistou hlavou, riesili byvanie, zijeme spoju v jednej domacnosti, mame pracu obaja a tuto jeho diagnozu sme zistili pred svadbou, ktoru sme nasledne na to odlozili. nedokazali sme sa uz na nu tesit.
a to ze pisem, ze ho strasne chcem, to je pravda, ale skus si predsvavit ze tuzim po dietati a nemozes otehotniet, a nie je tak ani 0,1 % sanca ze sa to niekedy stane prirodzene s muzom ktoreho milujes. Je to uz na nervy. Myslim ze si taky problem asi nemala, lebo by si takto nepisala.

De

StratenaExi:

Sorry, ale ty na dieta nie si vobec zrela. Ty si dietatom iba nezdravo posadnuta. Dieta nema byt iba pre to ze to TY SEBECKY CHCES, ale ma byt vysledkom uvedomeleho a zreleho rozhodnutia. Ma byt za pritomnosti VZAJOMNEJ LASKY oboch partnerov a musite obaja dokazat zabezpecit take zivotne podmienky, aby dieta mohlo uspesne vyrast a zaclenit sa do zivota.

Ty svojho partnera nemilujes, ty bazis iba po predstave vlastnit dieta. Inak by ta ani netrklo pouvazovat nad niecim takym ze sa s nim rozides len kvoli tomu, ze nemoze mat deti.

Nie je nic horsie ako nasilu vyprodukovane dieta, ktore nepride na svet za vhodnych okolnosti, ale len preto ze to jednoducho jeho matka teraz chce.

Zdrava rodina neexistuje vtedy ak matka vidi vylucne iba dieta. Zdrava rodina vyplyva z toho, ze v prvom rade matka vidi a miluje svojho muza a ZAROVEN vidi a miluje aj ICH SPOLOCNE dieta, NIE IBA JEJ dieta.

adr1a

Som o dost starsia od teba. Tiez som rodinne zalozena. Tiez som vzdy tuzila po rodine, detoch, milujucom partnerovi rodine ai. Ini nechapu preco som single. Vraj som pekna mudra sikovna, do voza i do koca, vyborna gazdinka kucharka partacka priatelka ai (dokonca aj milenka, no to je asi blbost pisat kedze milenka som nikdy nebola ale zrejme sa chapeme)) ). Pozri. Chodte za tvojim gynekologom ai a vypocujte si ake moznosti mate. Ake varianty oplodnenia ai su, aby si pocala. Ak vsetky tieto pokusy moznosti stroskotaju, pouvazuj aj o umelom oplodneni od ineho darcu, ak by s tym partner suhlasil. Pripadne si dieta adoptujte osvojte. Pozri. Ja by som dobreho partnera kvoli tomu neopustala. Sama pises ako ste spolu stastni. Ako sa milujete. Ver. Stavaju sa v zivote aj horsie veci. A nestastia. Nikto a nic ti nezaruci, ze s inym otehotnies. Alebo ze to bude partner pre zivot, vhodny partner do pohody nepohody, ci zodpovedny muz pre vychovu vasho dietata. Mozno skoncis aj sama s dietatom ze on zdrhne. Vselico sa stava. No kym nevycerpas vsetky moznosti s tvojim terajsim priatelom, tak nepanikar. Zachovaj si klud. Odstup. Daj sa psych.a fyzicky dokopy. Ries to s odbornikmi. Lebo ak si takto rozsypana tak neotehotnies nikdy