Sex kazdy den?

Príspevok v téme: Sex kazdy den?
malinka1992

Aahojte. Som tu opat. Prosim vas mam priatela nie je moj jediny mala som uz 2 inych a nemyslim ze som nepritazliva pre neho. No sme spolu vyse 3 rokov. A proste nas sex upadol. Niekedy by to najradsej robil stale a teraz nie. Uz skoro rok je to takto. Myslela soom si ze si doma honi, ale byvame spolu a viemm ze nema kedy vrajj jemu je trapne chytat sameho seba. Ale sratt na to ide skor o to ze ci je normalne ze ked sa mu zena ponukne pomaly kazdy den a on odmieta sex mavame maximalne cez vikendy. Lebo ze jemu sa nechce. Som mlada holka mam 160cm a 45kg nie som az taka sppatna aj ked nie som modelka ale uz mam s toho az traumu preco. Skkusala som ze nebudem iniciiator ja a stale je to o tom istom. Nemysllim si ze ma inu len by som chcela radu a ci ma niekto podobnu skusenost. Totiz to ja mam sex rada a on uz asi nie aj ked predtym ho mal rad. Som uz zufala a dost mi to zraanuje ego ked ma priatel odmieta. Dakujem za kazdy komentar

miriamm1

malinka1992, skus sa pozriet na nejake eroticke spodle pradlo, ktory by priatela poriadne vydrazdilo. :-) v dnesnej dobe je toho na trhu viac, nez dost, urcite sa ti nieco zapaci, co sa zapaci aj jemu... urob peknu romanticku veceru, so svieckami a zved ho, akoby ste boli opat zalubeni a este by ste len randili. myslim, ze to vrati tu spravnu tuzbu do kazdeho paru, kde sex chyba.

ak by to teda nezabralo, tak nebud sklamana, ale este sa skus s priatelom porozpravat - preco ta odmieta, co mu popripade vadi alebo ci nema nejaky zdravotny (mozno dokonca aj psychicky) problem kvoli ktoremu nechce sexualny zit.