ahojte. potrebovala by som poradiť. mám problém s tým, že mi hocikedy opuchne koleno a spuchne, nedá sa mi s ním poriadne hýbať, potom hocikedy aj rameno a aj akoby som mala hocikedy teplotu. v posledných dňoch ma bolieva často hlava, zle na žalúdok, mdloby mám a podobne. Prosím vás čo by so mnou mohlo byť? Môže to byť dáky zápal v tele? ak áno, čo by bolo dobré pre to spraviť? Niečo bez liekov, také domáce liečenie skôr. Ďakujem za pomoc
Zápal v tele
Norox, prosim ta, odkial objednavas AC-11, mozes dat link / s medzerami / ? Dakujem.
V rozsiahlej publikácii ,,27 healing secrets your doctor doesn't know (27 tajomstiev liečby, o ktorých Váš lekár nevie) sa o AC11 píše:
,,Nie je to len tak nejaký extrakt. Je to jediný extrakt, pri ktorom bolo preukázané, že opravuje DNA! Patentovaný extrakt, ktorý dokáže viac než akýkoľvek iný extrakt Mačacieho pazúra.
Metóda extrakcie AC-11 je úplne odlišná.
Ron Pero, PhD, jeden z najväčších expertov v oblasti DNA na svete a Americká firma Optigenex v priebehu 20 ročného výskumu vyvinuli unikátnu metódu extrakcie a skončili s výrobkom, ktorý má dokonalú molekulárnu veľkosť a hmotnosť, aby sa dostal do vašich buniek. Nielenže je 100% prírodný, ale je dokonca rozpustný vo vode aj v tuku. Vďaka tomu sa skutočne dostane cez tráviacu sústavu až do vašich buniek.
Pri vývoji tohto nového procesu extrakcie Dr. Pero manipuloval s bylinou tak, aby extrakt obsahoval viac užitočných alkaloidov a menej tých škodlivých. V skutočnosti našiel novú triedu účinných látok, karboxy-alkyl-estery (CAE), ktoré stimulujú DNA opravné enzýmy.
Testovanie AC-11:
,,Keď som prvýkrát počul o AC-11, bol som trochu skeptický. Veril som človeku, ktorý mi prvýkrát povedal o AC-11, ale chcel som vidieť na vlastné oči, ako funguje. Za tri mesiace sa znížila bolesť u jedného pacienta s 30-ročnou históriou Lymskej boreliózy. Pacientka tiež trpela chronickou únavou a astmou. Jej bolesť, zvyčajne 8-9 z 10 (najzávažnejšie), bola znížená na občasné pichanie.
Ďalší pacient s fibromyalgiou, ťažkou artritídou v kolenách a bolesťou zo zranenia chrbta zaznamenal výrazné zníženie zápalu a celkové zmenšovanie bolesti.
Bol som ohromený! Ale neprekvapilo ma to. Dr. Tim Hall, lekár v Colorado Springs, ktorý používa tradičné lieky vo svojej praxi AC11 používa niekoľko rokov a zistil, že nielen znižuje bolesť a zvyšuje energiu, výdrž. Jeho pacienti s fibromyalgiou, chronickou únavou a depresiou AC11 milujú.
Zdravá DNA je plán pre zdravý život. Oprava poškodenej DNA vám pomôže udržať alebo znovu získať zdravie. AC-11 zvyšuje imunitu, znižuje zápal, zlepšuje kolagén v koži a pomáha ku kvalitnému spánku"
Aha, takze ani mojmu otcovi a krsnej mame to vobec nepomaha na artritidu, presvedcili ste ma. Uplne zbytocne to uzivaju uz minimalne rok a ich stav sa uzasne zlepsil uplnou nahodou... Nemate snahu si o tom zistit ani zakladne veci, radsej tu budete skepticky vypisovat cele referaty. Inak by ste sa docitali, ze silne protizapalove ucinky su len jeden z benefitov. Je to jedina verejnosti dostupna latka, ktora dokazane opravuje DNA. Zvysuje produkciu kolagenu a harmonizuje imunitny system. Mozete si pohladat klinicke studie o ac11. Su ich desiatky. To ze nieco nepoznate neznamena ze to nemoze byt dobre.
ani tu za velkou mlakou ten zazracny ac11 nepozname nejak moc. A ver mi, keby bol taky super, tak by ho predavali vsade. Ked vsade, tak naozaj vsade.
ANorox - Ano, skusenosti imaginarnych ludi na nete su smerodajne...takych ti ja napisem kolko len chces :-)
Mimochodom, vies ako pri RA vznika zapal? Zapal nie je pricina ochorenia, zapal je LEN dosledok, symptom.
Ako vznika RA :
Prvotná je aktivácia buniek imunitného systému (najmä pomocných lymfocytov T), ktorá spúšťa produkciu látok nazývaných cytokíny. Tieto aktivujú ostatné bunky imunitného systému a bunky v tkanivách, podporujú zápalový proces a tým sa podieľajú na a poškodzovaní tkanív. Hlavné prozápalové cytokíny sú: faktor nekrotizujúci nádory, interleukín 1 a interleukín 6.
Pri RA (aj vsetkych ostatnych autoimunitnych ochoreniach) je potrebne ZNIZIT aktivaciu imunitnych buniek, aby sa neusadzali v tkanivach a nesposobovali tam zapal. Liecit samotny zapal je irelevantne, ked nebudes zaroven brat imunosupresiva. Preto taketo ochorenia patria do ruk odbornikom a nie sa spoliehat na to, ze nejaky Jano z Hornej Dolnej napise ze jemu to pomohlo...ked ani nevies aku ma ten dotycny diagnozu, kolko ju ma, v akom stadiu, ake lieky berie/bral atd...Ak by bola urobena statistika, kde by sa porovnavali aspon 50 ludia s RA, s priblizne rovnakou dlzkou ochorenia a rovnakym postihnutim a 95% z nich by sa vysledky zlepsili, cize by to bolo vedecky dokazane, vtedy by som tomu uverila...To ze na nete niekto napise ze mu to pomohlo, alebo pomohlo to mojej babke...snad nechces verit vsetkemu co sa pise na nete??
A mimochodom, ak budem uzivat lieky od lekara a popritom uzivat tento produkt, tiez mozem pripisat zazracne ucinky vyliecenia tomu produktu, no nie?
Kedy uz ludia zacnu uvazovat racionalne??
A este jedna vec, ak by mal tento produkt naozaj take zazracne ucinky, uz davno by sa pouzival na liecbu zapalovych ochoreni. Ver tomu, ze medicina naozaj napreduje- napriklad ja mam ochorenie, kde sa este 20 rokov dozadu nanho do 5 rokov zomieralo...a ja s nim vdaka modernej medicine fungujem 10 rokov. Dokonca dnes maju zeny s tymto ochorenim aj zdrave deti, co bolo este par rokov dozadu nonsens. Ver tomu ze vyskumy stale prebiehaju na vedeckej urovni (bioliecba) a ak by sa preukazali zazracne ucinky "macacieho pazura" uz by sa z neho vyrabali vo velkom lieky...
N-ika... Ja niesom odbornik tak odo mna nechci taketo odpovede. Ja tu hovorim o svojej skusenosti... Neviem, ci ac11 rovnako funguje na vsetky zapaly, ale podla vynalezcu Americkej firmy Optigenex, ktora ac11 vyvija viac ako 20 rokov a ma nanho 8 patentov ano... Poznam hned niekolko ludi, ktori prave pri reumatickej artritide boli sokovani co ac11 dokaze. Na nete mas informacie o ac11 a skusenosti ludi... Aj ked na Slovensku malo, malokto to tu pozna. Staci hladat
Janka, nechcem ta strasit, ale cim skor reumatologovi. Trvaj na tom, aby ti urobili kompletne vysetrenie a odbery, nielen reumat. faktor (ktory je obcas zavadzajuco negativny) ale aby ti vysetrili aj protilatky na autoimunitne ochorenia. Cim skor sa tieto ochorenia zachytia a zacnu liecit, tym mensie skody v tele sposobia...nezanedbaj to prosim, ja som si tym presla, viem co vsetko to obnasa...drzim ti palce a budem rada ak das potom o sebe vediet :-) ak chces mozes aj na mail:-)
áno N-ika, prve keď mi tie kĺby spuchnú tak sú aj celé horúce...
Norox-hm a proti akym formam zapalu ten "macaci pazur" zabera?Co su "najtachsie" formy zapalu? Takze nemusime brat ani atb, staci si davat pri zapale hrdla ten tvoj produkt, ano?
Zaujimave, takze ma sirokospektralny ucinok a ucinkuje na vsetky druhy bakterii?netreba ani kultivaciu, staci si ho naordinovat, ze?Wau...
A co ak je zapal sposobeny reumat. ochorenim? Vies ako vznika taky zapal? Cize ten tvoj macaci pazur dokaze v organizme diagnostikovat o aky zapal sa jedna a uplne ho vylieci, ze? A je jedno, ci je to zapal sposobeny streptokokom alebo imunokomplexami...och, preco to neziskalo este nobelovu cenu??
Ale pomoze, je mnoho skvelych prirodnych protizapalovych prostriedkov. Asi najsilnejsie co poznam je AC11, specialny multipatentovany vytazok z Amazonskej byliny Macaci pazur. Neskutocne protizapalovo to posobi, extrem... A vyborne pomaha aj pri najtachsich formach zapalovych ochoreni.