Ahojte viete mi poradiť ako sa zbaviť tejto nepríjemnosti? S týmito čapmy(viď foto) sa trápim už niekoľko rokov a zatial som sa nestretla so žiadnou lekárkou ktorá by moje časté anginy brala vážne. Ako školáčke mi moja obvodná lekárka poradila vždy len cmúlať tamtum. Po presťahovaní mi druhá doktorka dala vždy ATB a vypísala ma tak som to vzdala a liečila sa pitím čaju theraflu. No po "preliečení" sa mi vždy začali robiť práve tieto hnisavé guličky na mandliach ktoré keď som vytlačila všetko bolo OK. No momentálne ma s nimi sprevádza horúčka, bolesť kĺbov a neskutočný opuch lavej uzliny z ktorej bolesť sa mi prenáša do laveho ucha. Navyše keď jednu hrudku vyberiem do pár hodin sa spraví ďalšia. Samozrejme u lekára som bola no výteri mi spraviť vraj nemôže lebo len dnes som si k nemu preniesla kartu od detskej všeobecnej. Tak mi dal ATB so štyrmi reklamnými letáčikmi na rôzne lieky. Pri otázke čo to je sa zasekol a len poznamenal "angína to nie je" a poslal ma domov. Takže ďakujem za každú jednu radu.