Depresie, pocit na zvracanie, naladovost, pocit zivotneho zlyhania

Príspevok v téme: Depresie, pocit na zvracanie, naladovost, pocit zivotneho zlyhania
anka17

Dobry den, uz dlhsie mam problem a ani neviem s cim. Z niceho nic ma prepadne zla nalada az depresia, v krku sa mi spravi hrca a zrazu je cely svet cierny, som nazlostena, v nicom nevidim zmysel a chce sa mi plakat. Najhorsie je to asi z pracou, robim na zmeny a pri odpolednej cele dni preplacem, citim sa osamelo a vlastne ani neviem dovod preco placem, v praci som mrzuta, vobec ma to nebavi a este mame prescasy a som z toho unavena lebo trvaju uz pol roka. Taktiez som premzslala nad tym ci nie som tak trochu zavisla na priatelovi, pretoze vecsinou ked som s nim tak sa mi ulavi a je mi vsetko v jednom. Poradca, kamarat, priatel, kedze som v zahranici tak som v kontaktne takmer len s nim, len s nim sa mozem porozpravat inak nikoho blizkeho nemam. Doktor mi dalnejake lahke antidepresiva ale zatim nepomahaju a moc ich ani brat nechcem, a hlavne anineviem pricinu mojej deprese.

psychoTi

Zdravím, ak môžem odporučiť spravte si deň pre seba, doprajte si, vybehnite ku kaderníčke, na nechty, na wellnes - niekam kde bežne nechodíte a vypnite trošku. Určite by pomohlo aj cvičenie, ktoré zabezpečí príval endorfínov, ktoré by vám mohli pomôcť. Neviem koľko máte rokov, no tieto zmeny môžu ovplyvňovať najmä vaše hormóny.
Keď sa to tak vezme, každý je istým spôsobom závislý na partnerovi a nie je na tom nič zlé, keďže práve ten by mal byť oporou a na to aby v týchto situáciách boli na to dvaja.
Skúste sa tešiť z maličkosti a začnite myslieť na svoje šťastie a nie len na to ako je všetko zlé.