Ahojte :)
Ak dovolíte predtým ako sa vrhnem k veci by som vám chcel zaželať krásne ničím nerušené popoludnie a pekný zvyšok dňa, no a teraz keď už som si svoje povedal tak prejdem rovno na tento môj mini pigi verziový inzerát.
Hľadám osôbky, ktoré sa skrývajú pred svetom a nemajú potrebu za každých okolností robiť zo seba najzaujímavejšie tvory, ktoré všade boli,všetko videli a chcú aby sa keď ste vonku všetko točilo okolo nich ako to je v tejto dobe na pravidelnom poriadku, takích, čo by dakedy kľudne vybehli vonku na pivo, pokecať, koncert a tak asi by som mal napísať dačo o sebe čooo? No tak som chlap ale to ste si asi s písania všimli, že píšem v mužskom rode aj keď teraz sa mi do hlavy tísne myšlienka, že pre niektorích tunak som asi aj chalan kedže mám len 21 rokov, rád si čítam knižky, sledujem serialy ako GoT,AHS,Walking Dead a blablabla iných,snažím sa hrať okrem na nervy aj na gitaru a čo by som ešte tak povedal, že som sem spadol z planéty fazule, pretože to tam bolo celé zaprdené a fazula mi už išla hore krkom tak som chcel zmenu a keď som spadol na túto planétu volal som tomu vyplzlému starému sičákovi alfovi, že reku nech ma zobere na melmak ale houby zlatá rybka, začal fičať na mačkách a tak si otvoril útulok a nato potreboval peniaze a odkiaľ ich mal? no samozrejme, že s lode, ktorú predal do kovośrotu, tak som odkázaný ostať tu na tejto planéte :( takže preto si tu hľadám podobné entity :) inač presnejšia lokálizácia ŽILINA.
Ak sa nájde niekto, kto by mal záujem :) kľudne sa ozvyte, nenahnevám sa :)