Párkrát som si vyšla s jedným chlapcom do kina a tak, došlo mi však že vôbec nie je pre mňa a najradšej by som s ním už vôbec nebola v kontakte a nestretla sa s ním. Niekoľko dní mu neodpisujem ale ja som typ človeka ktorý má za takéto veci svedomie a bojím sa že to nepochopí najmä po tom kine,, ako mu to povedať? Chodil už s mojou sestrou,- ja si fakt viem vybrať,, proste mi nesadol a ja sa bojím mu to povedať,, čo teraz?
Ako povedať chlapcovi že ho nechcem?
odpovedam ma pravdu, bude najlepsie mu to takto povedat
myslim ze odpovedam to napisala super...teda nieco veeelmi podobne som pred par mesiacmi napisala ja sama...a reakcia z druhej strany bola tiez dobra...bol sice smutny ze to nevyslo ale podakoval sa mi za uprimnost a navzajom sme si popriali vela stastia v hladani:)
smelo do toho! urcite je lepsie aby nemal zbytocne nadeje a aj tebe sa ulavi ked budes vediet ze je to cestne uzavrete.
"Mám druhého" funguje na 99 %.
Hej, je to pekne, ze mu to chces povedat a nenechat ho grilovat sa vo vlastnych myslienkach. Su tu pozakladane temy, ked sa baby aj chalani pytaju, co sa mohlo stat, ze sa ich mily/mila uz neozyvaju. Vzdy to boli, ked je clovek odmietnuty bezohladne.
Ak chces byt naozaj korektna, pouzi aj slovo Prepac a Dakujem za pozornost/cas, ktory si mi venoval, alebo Dakujem za pekne chvile. A popraj mu aby si nasiel dievca, s ktorym mu bude dobre a budu sa mat vzajomne radi. Drzim palce :)
Si skvela, ze mu to chces povedat, naozaj. Kopec ludi to necha tak a trapi druheho tym, ze sa zrazu neozyva. Napis mu, aj ked sa ti zatial neozve on. Ze si sa odmlcala, pretoze si si potrebovala ujasnit, co bude s vami dalej. Napis mu, co citis - napr. ze vies, ze z toho by dalej nic nebolo, ze to nevidis na dalsie stretnutia, ze ta to mrzi, ale ze nechces, aby s tebou stracal cas, ak sa moze venovat niekomu/niecomu inemu. samozrejme, nemusia to byt presne tieto slova. cim taktnejsie, tym lepsie.
Tak mu to skús povedať tak, ako chceš, aby to niekto povedal tebe..