Čaute mám taký jeden problém... Ide o to že je v mojom živote jeden človek , ktorého nemám rád, je to taký typ povahy ,, ja musím byť lepší ako ty (správanie ku každému) podľa mna amatérsky manipulátor ,ktorý má šťastie na ľudí ,že mu všetko zožerú a uveria + sa strašne vtiera hlavne ku kamarátom ktorých máme spoločných. Ja ho proste nemám rád a nedokážem sa mu pozerať do očí.Najradšej by som ho vymazal zo svojho života ale či je to možné to by som rád počul od vás :)
Nenávisť
Neviem prečo by som mal niekde utekať...
Vymazať si človeka zo života je možné tak, že odídeš z mesta, v ktorom bývaš niekam ďaleko, preč, ideálne do zahraničia, nájdeš si tam podnájom a prácu a zrušíš FB, dotyčného oklameš, že si zrušil e-mailovú schránku, zmeníš telefónne číslo, prípadne ako ho nezmeníš, tak mu napíšeš stručnú sms, že nakoľko ste ďaleko od seba, nevidíš dôvod, aby ste si naďalej volali, písali, a tak ďalej a nech sa upriami na iných kamarátov. Ak sa s tebou po tejto sms, lebo mu došlo, o čo tu ide, prestane telefonicky kontaktovať, číslo si ponechaj, ak nie, zmeň ho! Falošní ľudia si nezaslúžia mať vo svojej blízkosti dobrých ľudí, pretože im nielen, že ubližujú, ale ešte drzo od nich aj očakávajú, že sa k nim tí dobrí budú správať podľa hesla KTO DO TEBA KAMEŇOM, TY DOŇHO CHLEBOM. A veruže sa aj budú, ale nie navždy. Najväčší gól pre obeť manipulátora je, ak obeť manipulátora, ktorá dlho, možno aj roky skákala tak, ako manipulátor píska, zmizne zo života manipulátora práve vo chvíli, keď si je manipulátor na sto percent istý tým, že neodíde a že bude do konca života skákať tak, ako on píska. Útek od manipulátora si treba dobre načasovať. Najlepšie je udrieť vtedy, keď to najmenej čaká.