Máte niekto skúsenosti s infrasaunami, myslím tými, čo sa kupujú do domov alebo tak. Je to podľa vás dobrý nápad? Stojí to zato? Má to taký dobrý účinok na telo ako to sľubuje?
Infrasauna do domu
My sme domov kupovali tu www.4home.sk a najprv sme teda chceli finsku, ale asi na naklady by to bolo vyssie, tak sme si kupili taku pre troch nech tam mame viac miesta a uz mam vo zvyku kazdy den si tam ist lahnut na 30minut vzdy tam vypnem zrelaxujem po praci a mozem ist makat dalej doma
Kúpa infrasauny je investícia do vlastného zdravie a ak je infrasauna skutočne kvalitná, tak sa vždy oplatí.
Kvalitná infrasauna má množstvo účinkov na zdravie:
- pomáha čistiť tukové bunky od toxínov
- účinný spôsob, ako spáliť kalórie (až 600 kalórií v jednom saunovaní)
- detoxikuje ťažké kovy, uhľovodíkové zvyšky, alkohol, nikotín, sodík a cholesterol
- posilňuje kardiovaskulárny systém s hlbokou penetráciu hlbokého infračerveného žiarenia
- účinná pre liečbu podvrtnutí, svalových kŕčov a stuhnutosti kĺbov
- zmierňuje bolesti
- zlepšuje až likviduje celulitídu
- zlepšuje kvalitu kože a pleti
- pomáha s liečbou jaziev a popálenín, akné, psoriázy a ekzémov
- zostruje zmysly a zmierňuje stres a únavu
- stimuluje endorfíny v mozgu
- zlepšuje imunitný systém a zabíja organizmy, ako sú baktérie a parazity
- zvyšuje celkové zdravie a odolnosť voči chorobám
Aký je rozdiel medzi kvalitnou infrasaunou a infrasaunou sa dočítate tu:
A svetovú špičku medzi infrasaunami, vynájdenú lekárom a s doživotnou zárukou na domáce využitie nájde tu:
www.virivkysaunybazeny.sk
Dúfam, že vám tieto informácie pomôžu.
ja byvam v byte je mozne umiestnit saunu aj tam ?
infrasauny maju dobre ucinky, pomahaju pri spalovani tukov, proti celulitide, co sa tyka zdravotnych problemov, tak je toho viacej bolesti chrbta, celkova detoxikacia organizmu a mnoho dalsich. ak uvazujes nad kupov ja by som do toho sla, :)
joj zavidim vam, aj ja by som ju chcela domov. do wellnesu idem raz za uhorsky rok :( to nieje nic moc.
infrasaunu sme umiestinili na chatu, doma by sme ju tak nevyuzivali ako tam, takze to bolo lepsie riesenie. vyuzivame ju hlavne na rodinne stretnutia. pripadne chatovanie s kamaratmi. pravdaze aK ju kupujes uz s takym ucelom doporucujem tuto marimex.sk
ja mam doma malu len pre jednu osobu. a je to tiez dostacujuce. nachadza sa v kupelni priamo a bola kupovana hlavne pre zlepsienie zdravotneho stavu. je to uplne postacujuce a nezabera az tak vela miesta
Dagmar obe maju dobre liecive ucinky. co sa tyka velkosti urcite by som vyberala s min pre 2. ak nato su prestory. manzel vybral marimex.sk ale ak by bolo na mne a mali by sme na to priestory brala by som aj vasciu
no infrasaunu kludne aj do kupelky, pripadne tam kde sa ti to hodi v dome kde mas miesto a vyhodne na pripojenie mozno. viem ze aj nieco take riesil muz.
Priaznivý vplyv infrasáun:
Pomáha od bolesti chrbta či od menštruačných bolestí,
Zlepšuje stav od artritídy,
posilňuje imunitný systém,
liečba ekzému a lupienky,
liečba kvasinkovej infekcie,
podporuje krvný obeh,
stará sa o srdce a podporuje liečbu vysokého tlaku,
detoxikuje organizmus
a pomáha proti celulitíde.
z mojej skusenosti infrasaunu. sama ju doma mam a nedam na nu dopustit. či zž z toho zdravotného hladiska alebo z toho ukludnujuceho.