problém - krčové žily

Príspevok v téme: problém - krčové žily
aria

Dobrý deň, ja som tu predčasom písala kôli krčovým žilám ktoré mi našli na maternici a od vtedy sa situácia zhoršuje. Keďže som pred mesiacom začala brať HAK, môže to mať súvis aj s tým. Každopádne mám celý mesiac bolesti ako pri menštruácii, a hrozný výtok. Kdesi som čítala že krčove žily na nohách sa neznesú s HAK, tak teraz neviem, či to nemôže byť spôsobené tým. Možte mi niekto poradiť? Ešte chcem poznamenať, že tú istú HAK som brala 3 roky a nemala som žiaden problém, až teraz po takmer 2 ročnej prestávke...

kikushka

mam velke bolesti pri menstruaciach(chodim na pohotovost za kazdym), nepravidelny cyklus, mam momentalne dost aknoznu plet a chcela by som sa aj chranit pred oplodnenim takze som skocila ku gynekologovi a ten mi predpisal hak..bez toho aby sa ma opytal ci mam krcove zili.mala som suknu takze asi sa pozrel ci nemam ale mam tmavu pokozku takze to az tak nevidno(nie su vypukle iba viac tmave a bolia ma) co mam robit.neviem ake velke riziko tym mozem podstupit..ale ta hak by mi velmi pomohla..tak poradte prosim!

ludmila

pocula som,ze proti krcovim zilam je najlepsia stiedava studena sprcha s teplou.ale neviem ako sa to mysli?staci ked sa klasicky ostruchujem a na konci si dam studenu struchu,alebo to mam striedat celu dobu sprchovania?

maruska213

hak by sa jednoznacne nemala brat pri krcovych zilach, to je jedno ci na nohach alebo inde,mozu nastat velmi vazne komplikacie treba zvolit iny druh hak a zmenit gynekologa, to je nezodpovedny pristup k pacientkam

aria

No tak s tou nechutou na sex si to trafila... a ja ze som nejaka divna... Horsie je, ze mam pri nom bolesti od kedy beriem HAK. Je to strasne divne, pretoze beriem Logest, ktory som uz predtym brala 3 roky a nebol problem...asi starnem :o))

samotqa

jedinymi pozitivami HAK pre mna boli: ze som menzes dostala skoro na hodinu presne (ale aj kym som nebrala, mala som cyklus pravidelny), ze ma nebolelo brucho,ze menzes bol kratsi a menej intenzivny, a samozrejme ze som sa nestala mamickou :)

na druhej stane tu boli ale: bolesti hlavy, depresie, vytoky, nexut na sex, bolesti prsnikov, a dalsie negativne ucinky.... no najviac vyzdvihujem tie depky a nexut na sex... teraz, ked neberiem, som v pohode... a uz sa k nim nemienim vratit...

u mna tie pozitiva neprevazili negativna aj ked na zaciatku som robila u kamosiek osvetu okolo tabletiek a velmi som ix odporucala... teraz staci kondom... ked sa vie pouzivat, tak sa nic nestane... a mam uz 24 takze keby sa aj stala nehoda, tak sa uz snad nejako o babo postaram... ale ece mam cas :)))