Snival sa mi neprijemny sen s hadom. S manzelom sme isli do vody a ja som islauz pomay von,plavala som. V tom taky hruby zeleny had bol velmi rychly a plaval cielene ku mne ustipol ma a plaval inde.Mal take hnusne ostre zuby. Manzel mi rychlo stiahol ruku aby mi jed nesiel dalej do tela.Tak neprijemny sen. Pred par dnami sme zistili ze som tehotna.Tesime sa...no tento sen :(
Vcera sa mi zas snivalo s potkanmi, ze sme ich z manzelom vela videli. A potom zas s mojimi rodicmi, ze me stali pri truhle mojho starkeho...ktory ozival...
Ja som ho v zivote nevidela, len na fotke.
Moze to nieci znamenat...tie sny neboli prijemne :(
Neprijemny sen s hadom
Ahoj,myslim si ze mas podvedome strach a obavy z novej situacie a to sa odraza aj v tvojich snoch. Tvoje podvedomie ti chce naznacit ze by si sa mala tych obav zbavit. S babatkom to nijak nesuvisi, je to len tvoj strach z buducnosti :-)
A ako zena ti chcem povedat, ze ked som bola tehotna ja, tak som mala cele tehotenstvo nocne mory...vazne:-) uplne horory o porode a ze pri nom zomriem :-) aj to bol len odraz strachu z neznama, obavy z porodu :-)
Teraz si citlivejsia, prebiehaju ti v tele hormonalne zmeny, podvedomie pracuje naplno. Skus sa porozpravat s manzelom a povedat mu to, co si sem teraz pisala o svojom strachu...Ked budete na to dvaja, sa ti isto ulavi a tie zle sny pominu :-)
Obavam sa to ano. S manzelom sme 2 mes.po svadbe. Je uzastny nikdy ma v nicom nesklamal. Mam zlu skusenost z minulosti. Ostali sme s dietatkom sami 2 a mala som to ozaj tazke. Bojim sa ze co ak dietatko pokazi nas vztah z manzelom a ostanem sama. Ale tesim sa no mam obavy...a manzel ma z prveho manzelstva deti. 17 a 12 bojim sa ako budu reagovat.
Zelený had je podobenstvom základnej energie elementárneho života.
Uštipnutie hada znamená, že si máme dávať pozor na svoj tieň, ktorý sa zosobnil do určitého človeka v našom okolí. Prípadne ak farba hada zosobňuje naše pudy, tak máme byť na pozore pred našimi vášňami
Ak vidíme množstvo myší, tak to môže znamenať väčšie množstvo skôr drobnejších problémov, ktoré nám spôsobujú úbytok síl. Potkany v tomto zmysle symbolizujú väčšie problémy, prípadne ťažšie ovládateľné pudy. A vidieť mŕtveho znamená narodenie dieťaťa a budeš mať syna