Zápal močového mechúra

Katuska2323

No to su take speci vlozky, ktore su dobre prave pri zapaloch a problemoch v intimnej oblasti, pricom sa tie aniony aktivuju vlhkom a zvysuju predusnost tej vlozky a potom tym vlastne podporuje tu liecbu, dokonca maminej znamej to pomohlo aj ked mala cysty .. ja si ich objednavam z gentle-day a majú dokonca aj intimky, takze som to pouzivala aj mimo mensturacie, uvazujem teraz nad kupou intimneho mydla, tak uvidim, asi najblizsie ked budem objednavat tak prihodim do kosika aj to

patriciaz

odpovedam ja som sa snažila skôr jesť čerstvé brusnice než výživové doplnky, viem že aj tie čaje a tak nie sú boh vie čo

rena333 aj mne sa to už tie vrátilo po sexe :/

kwqm kto to je? nejaká lekárka?

Katuska2323 anionové vložky? o tom som ešte nepočula

Katuska2323

Ja som tieto problemy mala tiez, tabletky, liecenia, caje tahalo sa to dlho... Zacala som na kila jest zelene jablka a zaroven som zmenila aj vlozky presla som na anionove a zatial je to v poriadku a verim, ze sa to tak skoro nevrati... ale podstatna je hygiena a teplo lebo to podporuje regeneraciu..

kwqm

Čo počúvam tak s týmito ženskými a močovými vecami chodia najviac ludia za Albertovou. Zakial ešte robí tak to skús prípadne využiť lebo ževraj sa chystá do dôchodku.

vitavi

Nepomôže nič, len úplne vynechať sladkosti a ovocie, ochladzujúce zeleniny cudzokrajného pôvodu a tropické plody, povzbudzujúce látky a chemikálie v potravinách a liekoch.

odpovedam

tych brusnic je vo vyzivovych doplnkoch tak malo, ze to nema efekt. sama lekarka mi to neodporucala. mozes spravit to, ze budes casto pit, aby sa bakterie nestihali mnozit a vyplavovali sa v moci. ale ak sa to opakuje naozaj casto, tak chod na imunologiu.