takze mam takyto problém..mam 17rokov
pred nedavnom som prestal mavat ranne erekciu a ak ano tak len slabsie alebo aj normalne ale len niekedy...teraz mam dalsi problem ze ked chcem aby som mal erekciu musim si ho drazdit...niekedy to islo samo v pohode a nebol problem no teraz ked prestanem drazdit tak ochabne a proste zda sa mi nie taky pevny aj pocas erekcie...
taktiez som si nahmatal pred rokom v miesku nad semennikom take ako keby zvacsenu zilu alebo neviem to popisat no urolog ma vysetril a povedal ze je to v pohode...tieto problémy ktore popisujem zacali tak 2-3tyzdne dozadu
no mam taky pocit ze to moze byt aj od chrbtice kedze ma dost casto boli a sedel som dost casto poskrucany ako sa dalo ale niesom si tym isty a taktiez mam gynekomastiu ale to mam tiez dlhsi cas asi od vtedy co som dost pochudol kedze som bol tucny a za dost rychli cas som to dal dole a od vtedy mam pocit ze mam aj zvacsene bradavky....je to uz aj o psychike lebo aj sa bojim a tak...a v poslednom case som tiez dost ospaly
je to trochu dlhsie ale kto dosiel az sem tak dakujem za nejaku odpoved alebo kto ma podobny problem...dakujem
Problem s erekciou u 17 rocneho
nikto nic?
inak tiez nemam taku chut na sex ako predtym a aj ked sa spravim nejde viac kol po sebe..a ked mam erekciu a nejako ho nedrazdim rychlo opadne....zajdem s tym aj k lekarovi ale najprv by som chcel vediet co si o tom myslite vy..
suhlasim s predchodcom tiez by som na tvojom mieste skusil pripravok erozon max, rychle efekty ma do 30minut funguje vsetko ako ma
noo bol som u urologa ale to bolo asi pred necelym rokom... co som si to nahmatal ale vtedy som problem s erekciou nemal....nevedel by mi este niekto poradit?