Problem s erekciou u 17 rocneho

Príspevok v téme: Problem s erekciou u 17 rocneho
qmac

takze mam takyto problém..mam 17rokov
pred nedavnom som prestal mavat ranne erekciu a ak ano tak len slabsie alebo aj normalne ale len niekedy...teraz mam dalsi problem ze ked chcem aby som mal erekciu musim si ho drazdit...niekedy to islo samo v pohode a nebol problem no teraz ked prestanem drazdit tak ochabne a proste zda sa mi nie taky pevny aj pocas erekcie...
taktiez som si nahmatal pred rokom v miesku nad semennikom take ako keby zvacsenu zilu alebo neviem to popisat no urolog ma vysetril a povedal ze je to v pohode...tieto problémy ktore popisujem zacali tak 2-3tyzdne dozadu
no mam taky pocit ze to moze byt aj od chrbtice kedze ma dost casto boli a sedel som dost casto poskrucany ako sa dalo ale niesom si tym isty a taktiez mam gynekomastiu ale to mam tiez dlhsi cas asi od vtedy co som dost pochudol kedze som bol tucny a za dost rychli cas som to dal dole a od vtedy mam pocit ze mam aj zvacsene bradavky....je to uz aj o psychike lebo aj sa bojim a tak...a v poslednom case som tiez dost ospaly
je to trochu dlhsie ale kto dosiel az sem tak dakujem za nejaku odpoved alebo kto ma podobny problem...dakujem

qmac

nikto nic?
inak tiez nemam taku chut na sex ako predtym a aj ked sa spravim nejde viac kol po sebe..a ked mam erekciu a nejako ho nedrazdim rychlo opadne....zajdem s tym aj k lekarovi ale najprv by som chcel vediet co si o tom myslite vy..

Gergely

suhlasim s predchodcom tiez by som na tvojom mieste skusil pripravok erozon max, rychle efekty ma do 30minut funguje vsetko ako ma

qmac

noo bol som u urologa ale to bolo asi pred necelym rokom... co som si to nahmatal ale vtedy som problem s erekciou nemal....nevedel by mi este niekto poradit?