Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hudba ako droga?

Príspevok v téme: Hudba ako droga?
Martinit

Mám na mysli presnejšie hudobný žáner trance začal som ho znovu počuvať začiatkom roka a zhruba posledné 4 mesiace z práce nerobím takmer nič iné len počuvam tu hudbu. Prečo?
Keď počúvam tento druh hudby, mam taký divný pocit akoby mravenčenia, a príjemný pocit vzadu na temene hlavy.
Vážne cítim sa tak skvelo (neviem či sa to dá prirovnať k drogám lebo som žiadne nebral tak to neviem porovnať) ale ten stav si chcem navozovať neustále počuvaním tej hudby.
A už ani nespomínam ako mi to zlepšilo psychický stav
Obmedziť to, alebo nie ak je moje podvedomie v tom ako doma?

Niečo o žánru
Názov odkazuje na vyvolané emotívne cítenie, vysokú eufóriu či povznášajúci ruch.
Je dostatočne emotívna a práve pri takýchto veciach sa treba mať málinko na pozore. Hudba je tiež určitým druhom drogy, ktorej človek nesmie slepo prepadnúť
Kombinácia jej zvukov a melódie vytvára malú eufóriu, ktorú spracúvajú a preciťujú práve tí­ ľudia, ktorí majú mozog pripravený na prí­jem tejto vymoženosti. Z výkladu bude zrejmé, že v mozgu vytvára látky, ktoré sa dajú pripí­sať k euforickému stavu duševna. Dodáva pocity povznesenia

Je tu niekto, hocikto kto počuva a ktorému sa páči tento štýl hudby?
Nejaké ukážky:
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

rubyjs142

It was really interesting to hear you talk about how great it is to listen to trance music! Trance is definitely a powerful thing, but as you said, it takes balance to avoid getting addicted. I also love exploring different genres of music, and if you are looking for ringtones or interesting music to try, you can visit my website at gertone.info

Nefertiti

Nikdy som nevidel, že by niekto zaobchádzal s hudbou ako s drogou. Ak máte radi hudbu, práve teraz potrebujete suoneriemp3.com. je to momentálne najsilnejší obchod s vyzváňacími tónmi na svete.