Ahojte :-)
Som dost "zavisla" na skole, vzdy sa len ucim, vratim sa zo skoly a uz tasku do kuta a len sa ucim. Ucim sa aj dopredu/aj cez vikendy/prazdniny, volny cas ani nemam v podstate. Nikdy sa po skole nezastavim dakde v meste, aby som sa odreagovala. Len rychlo domov ku kniham. Takyto system ma ale dost oslabuje, unavuje, citim ze mi to prerasta cez hlavu. Uz ani neviem ako sa odreagovat, oddychnut si..a najhorsie ak toho mame viac a ja nestiham a prerasta mi to cez hlavu..bojim sa, ale ze sa nedokazem inaksim sposobom ucit. Mam obavy, ze ak prejdem na iny sposob ucenia, ze sa zhorsim.
Tymto neustalym biflenim mam sice super znamky, ale ako mam konecne zacat zit bez neustalych myslienok na skolu? Obdivujem ludi, ktori sa ucia dobre alebo tak na dvojky a su vysmiati, chodia von, ziju v pokoji..Beru skolu tak uvolnene.
Som druhacka na strednej.
Preto vas prosim o rady, o nejake tipy ako sa vy ucite, ako to zvladate :) aky mate system v uceni.
Nechcem sa zacat nejak flakat, ale trochu zacat zit aj bez toho aby mojou prioritou bola LEN skola.
dakujem!!!!