no co pre niektore zeny staci aj to, ked ma chlap dostatok penazi, vlastny byt alebo dom a auto.
19 rád pre mužov ako byť ešte viac príťažlivý
hlavne nech je každý sám sebou. keby všetky rady, ktoré existujú, dodržiaval každý jeden, to by teda bolo :)
mne sa vrlmi pači, ked je muž pekne oholeny a vonavy. Preto mu na Vianoce kupi, novy elektricky holiaci strojček
heh ja som sa o nu aj pokusal, no proste som ju nezniesol. heh na to clovek musi byt, aby mu aj nevadila
Ja už asi tretím rokom nosím bradu, najskôr sa mi táto predstava moc nepáčila, no tak nejak som si zvykol, že si neviem predstaviť, že by som ju už nemal
@Ivka88 Určite má na tom vplyv genetika, ale za vyskúšanie stojí tento prípravok www.angrybeards.sk Ja mám teraz tretiu flaštičku a už tam niečo vidím..
Ja mám doma holobriadka :/ tiež by sa mi to páčilo. A on má z toho zase trochu komplex...poraďte pls niečo , čo by tomu mohlo napomôcť
To je výberové konanie?? :D Neboj, taký sa nájde, teraz je to moderné
@LenockaH Hej, to je jasné! Môj budúci manžel musí mať poriadne hustú bradu ;))
dobre som sa zasmiala :D :D :D
Majú to alebo nemajú ženy jednoduchšie? Nanesú si mejkap, upravia vlasy, nalakujú nechty, niečo pekné si oblečú a obujú opätky a odrazu sú tak neodolateľne krásne! Ako takúto ženu získať?