A akom veku vam zmizlo akne(myslim tych ktori mali akne a vekom odoznelo)? Viem, ze teor. je to okolo 20.r. zivota, ale ako je to u vas? dikes
Akne-kedy vam zmizlo?
Ahojte, juuu viete jaka som bola hlupa ked sm tolke roky trpela s tymi vyrazkami a nevedela co s nnimi? nakoniec som sla ku dermatologicke- koznej a predpisala mi Zinerit- taka vodicka co si potieras tvar 2 krat denne a po mesiaci sa mi uz tie vyrazky vobec netvoria. vazne skuste i vy ist ku koznej a mozno i vam to tak pomoze ako mne..... lebo normaklka som myslela ze akne je z vekom a potom pominie- ale z casti to ani tak nieje....
Akne su sposobene zvnutra, takze ich liecenie zvonku len skrati dobu hojenia, neodstrani pricinu.
Na liecenie niekedy zaberu enzymaticke kury(enzymy na lacno cistia telo, enzymy s jedlom ho pomozu lepsie stravit)
Niekedy pomoze cistenie traviaceho traktu(psyliun, probiotika ...)
Niekomu pomohol vitamin B (biotin5mg alebo masove davky pantotenickej kyseliny-500mg(?!?)
Niekedy pomoze vycistit pecen(400-900mg sylimarinu, 300az 600mg alfa lipoickej kyseliny.
Casto pomoze vyhnut sa vyprazanym jedlam, niektorym nestravitelnym bielkovinam(fazula a cokolada).
Casto pomozu rastlinne cistidla organizmu(razna ci jacmenna trava(rye-barley grass) spirulina, chlorella atd.
Jedno z nich by malo zabrat
no ja pouzivam to najucinejsie co poznam loreal pure zone cistiaci gel (velmi agresivny, par dni sa z neho zlupuje koza) a loreal pz ozdravujucu vodu a krem vichy normaderm denny. no nepomaha tak neviem..:(
to si pis :))
no v dospelosti zvykne bývat vacsinou zo stresu
ale je pravda, ze v puberte ma obislo..zjavilo sa cosi pred 30tkou
:DD
ja mam 35 a este sa ma drzi :))
Presne tak, akne nemusi len tak zmiznut, treba ho liecit.
niekomu to nezmizne nikdy
jéj, dobrá otázka:-).. no ja mám 16 a stale bohuzial pretrváva.. :-(