Nátlak vedúceho

Príspevok v téme: Nátlak vedúceho
Janina_222

Ahojte,

pracujem v čisto mužskom kolektíve a môj problém spočíva v tom, že v poslednej dobe sa na mňa tlačí vedúci. Som vo veku jeho syna, takže je odo mňa starší o takmer 30 rokov a akosi dosť často vyhľadáva moju sooločnosť,, príp. sa ma musí dotknúť a pod.. Ak sa postaví nado mňa tak zásadne tak, aby mi videl do výstrihu. Začínam mať z neho blbý pocit. Doteraz bol síce vždy milý, ale zostalo to pri slovách, ale teraz je to o inom. Čo mám robiť?
Pracujem medzi 5 chlapmi - v kancelárii, občas mi príde pomôcť vedúceho manželka, ale inak ženy na okolí nemám

jajaa

Buď k nemu odmeraná a daj najavo, že máš hranice, ktoré nesmie prekročiť, buď vážna keď sa s ním bavíš a drž si odstup...lebo to nieje len o práci, ale o tvojich hraniciach...ak to nebude stačiť, nedorieši sa to v blízkej dobe, ja by som tam skončila a hľadala si inú prácu, nepotrebujem mať hentakého slizúňa nadsebou, tfuj...

nocouz..

v takych pripadoch to je vacsinou tak, ze bud sa s nim vyspis, alebo si uz nejaky dovod na tvoju vypoved najde:D

pepito

načo si sa trepala do kanclu kde pracujú piati muži? Veď si vedela do čoho ideš či nie?
sama baba s piatimi mužmi tak si mala rátať s tým že jednému z nich padneš do oka. Ak si aspoň trošku pekná a máš pekné veľké prsia. A vedúci ťa má v hrsti lebo je vedúci.

12mesiacikov

To bude chcieť od teba veľa ženskej diplomacie održať ho v odstupe a nepohnevať si ho. V prvom kole by som to nieriešil slovne, ale tak ako ty si z gest vycítila, že má o teba akýsi záujem, on by mal z tvojich gest jasne spoznať, že ti to nie je príjemné.