Účet vo VÚB

Mbank

Ahoj Janička, ja by som ti miesto VÚB odporučila skôr Mbank
Využívam účet od mBank už nejaký ten čas a môžem povedať, že som doteraz s touto bankou žiadny problém nemala :). Ešte som aj využila bonus -odkaz odstránený- pri zakladaní mKonta a mala 20 euríčok bonus. Rozhodne môžem len odporučiť.

Jessica68

Mam ucet vo VUB a som spokojna. Pracovnici su ustretovy, vedia dobre poradit. Vdaka VUB som napriklad nedavno mala pocas PN doplatenu uslu mzdu. Ja by som nemenila.

dalsi

VUB-cku by som neodporucal. Mali tam bordel v uctoch pri prevodoch vkladnych kniziek a ich pracovnici casto poskytovali nepravdive udaje. V minulosti este mnoho operacii neslo robit ani cez internetbanking. Musel tam clovek dojst osobne.

Ale ak si zatazena na VUBcku, a chces tam nastvat pracovnikov, pozri sa po ich vkladnych knizkach bez viazanosti.
Vedenie bolo doteraz tusim zdarma, len minimalny vklad pri zalozeni bol 6EUR a ak si ju chcela zrusit 3EURA. Knizka mala svoje cislo ako ucet, takze sa na nu dali poslat peniaze a osobne zdarma v banke ich vybrat. Takto to robi vela dochodcov, co nechcu platobne karty ani internetbanking. Samozrejme pracovnicky na prepazke budu nasrane, lebo budu mat viac roboty a pri kazdej navsteve budu presviedcat na zalozenie uctu :-D

dalsi

Potrebujes vlastne transakcny /bezny/ ucet.

Mozes si pozriet financnu hitparadu, ako tu bolo linkovane, ale casto su tam nepresne udaje.

Napr. mozes mat zdarma ucet v Unicredite, alebo CSOB, ale casto musis splnat dost prisne podmienky. Problem je, ze niekedy ich splnit nemusis...

Pre nejake 1x vyber hotovosti mesacne z bankomatu, alebo neobmedzene platby v SK, plus zdarma debetna karta - ti staci FIO banka, alebo MBANK. U oboch mozes mat bezny ucet zdarma /len u MBANKU musis mat platby kartou mesacne viac ako 20EUR - co by nemal byt problem, inak platis 1E za kartu mesacne/. FIO ma este vyhodu v tom, ze ma aj kamenne pobocky.

Napr. vo financnej hitparade, ked si naklikas parametre uctu, tak vychadza, ze MBANK akoby bol plateny a zda sa nevyhodny, pricom neni tomu tak. ZUNO naopak ukazuje, ze je zdarma, ale taky vyber hotovosti v bankomate je za 1EURo u Tatrabanky a v inom za 3EURa.

wreck

zacni tu: www.financnahitparada.sk

vyber si 3-4 najvyhodnejsie ucty a tie si potom detailne preskumaj na strankach bank, najma sadzobnik je velmi dolezity.

janička2233

Ide o bežný účet. Chcela by som využívať čisto na to aby mi tam chodil príjem. Výbery z bankomatu, sem tam zaplatiť kartou, žiadne inkaso ani úhrady.

wreck

ucet aky? bezny, sporiaci alebo terminovany? ak bezny, ake mas financne zvyklosti? platis vela v hotovosti alebo kartou? platis trvale prikazy alebo inkaso? si ochotna platit za vedenie uctu a sluzby s tym spojene alebo ocakavas, ze to bude zadarmo? aky je vlastne dovod zakladat ten ucet?

toooolko nutnych otazok a (zatial) taaak malo odpovedi... :-)