ma niekto z vas skusenosti s ketofitom a ich ketonovou dietou?? velmi ma to zaujalo, hlavne ten minimalny prisun sacharidov, co poviete??
Dobra dieta
Ja som pred rokom prepol na paleo stravu. je to uplna bomba. nedodržujem to nejak velmi striktne ale zmenilo mi to dosť žiivoty a stravovaci štyl a pohlad na niektoré potraviny- otraviny. .nie je to dieta. je to zmena jedalnička. Takže sa neobmedzuješ v ničom
moj nazor ze ziadna dieta nieje dobra
ja by som za ziadnu dietu nevyhodila peniaze
michelina tak už len gratulujem k Tvojmu nákupu roka :-) aspoň MartinaNZ bude mať províziu :-D, keď sa tu už toľko snaží oblbovať
že by si bola až tak naivná a vyhodila naozaj zaň peniaze ? :-)
neverím :-)
Uz som piperine forte objednala t.....takze cakam...
michelina, tak výsledky z piperine sú nulové na chudnutie, ale veľké na peňaženku :-)
ak máš na rozhadzovanie, kupuj, a až potom si prečítaj rozhorčené názory ľudí, čo to kúpili, neschudli, mali žalúdočné problémy a samozrejme ani nevedeli ten šmejd vrátiť
na modrykonik.sk je diskusia o piperine, tak tam to ponúkali ľudia, za polovičnú cenu len aby sa ho zbavili kedže sa to nedá vrátiť, tak ešte ušetríš :-D
a co samovarga ako zena zareagovala? a ake ma vysledky s piperine?
no dúfam Fifika, že sa nedáš nabaláchať na taký šmejd ako je piperine, pozri si diskusiu o piperine na modrykonik.sk, keby si náhodou o tom rozmýšlala, je tam toho dosť. Hneď Ťa tu odchytili predajcovia šmejdov, lebo si vhodný objekt, ktorý chce chudnúť s tabletkami. Bohužiaľ nič také nefunguje, a všetci čo to tvrdia, tak klamú kvôli svojim vlastným zárobkom.
martinaNZ, zas aj tu reklamuješ piperine ako ak v iných témach o chudnutí, ty len robiíš reklamu zadarmo, a oblbuješ ľudí