Dobra dieta

danielson33

Ja som pred rokom prepol na paleo stravu. je to uplna bomba. nedodržujem to nejak velmi striktne ale zmenilo mi to dosť žiivoty a stravovaci štyl a pohlad na niektoré potraviny- otraviny. .nie je to dieta. je to zmena jedalnička. Takže sa neobmedzuješ v ničom

munz

michelina tak už len gratulujem k Tvojmu nákupu roka :-) aspoň MartinaNZ bude mať províziu :-D, keď sa tu už toľko snaží oblbovať

že by si bola až tak naivná a vyhodila naozaj zaň peniaze ? :-)

neverím :-)

munz

michelina, tak výsledky z piperine sú nulové na chudnutie, ale veľké na peňaženku :-)

ak máš na rozhadzovanie, kupuj, a až potom si prečítaj rozhorčené názory ľudí, čo to kúpili, neschudli, mali žalúdočné problémy a samozrejme ani nevedeli ten šmejd vrátiť

na modrykonik.sk je diskusia o piperine, tak tam to ponúkali ľudia, za polovičnú cenu len aby sa ho zbavili kedže sa to nedá vrátiť, tak ešte ušetríš :-D

munz

no dúfam Fifika, že sa nedáš nabaláchať na taký šmejd ako je piperine, pozri si diskusiu o piperine na modrykonik.sk, keby si náhodou o tom rozmýšlala, je tam toho dosť. Hneď Ťa tu odchytili predajcovia šmejdov, lebo si vhodný objekt, ktorý chce chudnúť s tabletkami. Bohužiaľ nič také nefunguje, a všetci čo to tvrdia, tak klamú kvôli svojim vlastným zárobkom.

martinaNZ, zas aj tu reklamuješ piperine ako ak v iných témach o chudnutí, ty len robiíš reklamu zadarmo, a oblbuješ ľudí