beriem 2. den hak a bolia ma nohy strasne, nejak akokeby zozadu tie zily ci co... moze to byt z toho? uz tak skoro sa prejavia tie neziaduce ucinky? mala by som ju vysadit? ma s tym niekto skusenost? nestane sa mi nic ak ju uz zajtra nezoberiem?...bojim sa
hak a bolest noh?
ja mam napisane ze bolest noh ked je okamzite treba prestat brat HAK ze to je tromboza!!!! a treba vyhladat lekara...
aj ja som mala s tym problem ked som s tym prvykrat zacala, to je asi len z toho ze telo si zvyka na nieco nove, mne to po mesiaci preslo, ale spominam bolo to vtedy strasne, uz som sa nevedela pohybovat a bolo to vtedy presne v tomto obdobi v juni, velke horucavy tak som to dost blbo znasala, gynekolog mi sice zmenil tabletky po mesiaci ale myslim ze to bolo len tym ze som s nimi len zacinala lebo potom po roku som znova brala tie iste co prvy krat a nerobili mi vobec problemy
Leni, ja som mala taky isty problem, len ma boleli po mesiaci uzivania HAK. Moj gynekolog mi odporucil vela tekutin a pohybu, pomohlo. Skus pit denne aspon 2 l, a vela viac sa hybat, ak to nepomoze, zajdi za lekarom. HAK zatial urcite nevysadzuj, nejaky cas bude trvat kym si na nu zvyknes.
Lenka, po dvoch dnoch sa neprestava. Vydrz tyzden a potom uvidis.