Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byt matkou

Príspevok v téme: Chcem byt matkou
moc_smutna

Ahojte. Neviem, ze aku pomoc ocakavam, ale potrebujem sa len vyrozpravat. Mam 28 rokov a citim sa velmi sama. Zijem od 15 bez rodicov, ktori maju svoje zivoty a mna vychovali stari rodicia, ktori uz nie su medzi nami. Nikdy som nemala ten pocit domova, ani doteraz nie. Preto som si povedala, ze si to vynahradim vo vlastnej rodine, so svojimi detmi. Lenze ani to osud asi nechce. Neviem preco. Uz rok a pol sa snazime o babatko a neuspesne. Obcas mam pocit, ze ja ani nikdy matkou nebudem. Bojim sa toho :-(

joleen

Najlepšie na tom je že zakladateľka témy vôbec neprispieva. Ono to bude buď tým že to oplodnenie dáva pod tlak alebo je chyba u jedných z nich ako som už nižšie písala s požiadavkami to nebude mať nič spoločné

sewie

teraz sa prosim na mna nehnevaj, ale mozno je to tym ze vnutorne nie si pripravena...davas na svoje "dieta" prilis vysoku poziadavku, chces aby ti tento buduci maly cloviecik nahradil cosi co sa ti nedostavalo, to je obrovska zodpovednost a prilis velka tarcha hadzat na novy zivot...ty sa musis najskor vyrovnat s minulostou, akceptovat ju, najst vnutorny klud a vyrovnanost.

vebe

Ak to budes vemi chciet, podari sa. Laho sa to hovori, ale mozno ked sa ti podari menej na to mysliet a budes v pohode, zadari sa. Mnohym sa zadarilo prave vetdy ked sa ani moc uprone nesnazili alebo sa prestali na to prilis koncentrovat. Ak to ani tak nepojde, tak mozno treba ist do centra a podstupit nejake vysetrenia. Odporuca sa, ze ak su podmienky dobre a po 2 rokoch spoluzitia sa nepodari, mal by sa clovek obratit uz na centrum a popatrat po pricine. Hlavne nezufaj a nesnaz sa podliehat takym myslienkam, ze ti nebude dopriate a podobne.

joleen

Máte obaja potrebné vyšetrenia už za sebou? Ono to môže byť chyba v ňom ale alebo aj v tebe. Najdôležitejšie u neho je spermiogram kvalita a kvantita spermií a u teba ovulácia, kvalita vajickov, priechodnost vajcovodov, štítna žľaza atd

Mesačný princ

My sme sa s manželkou snažili 7 rokov, ja ako idiot som behal po lekároch, lebo sa nám nedarilo a ona mi potom oznámila, že celý čas brala antikoncepciu...

Všetko sa nám v živote deje tak, ako sa má. Možno je to tvoje poslanie. Možno ti nebude dopriate dieťa, ktoré porodíš ale máš dať domov nejakému opustenému. Kto vie ako to vlastne je..

No držím Vám palčeky, je to ešte veľmi krátka doba.

ahojj

bud rada, ked uz budes matkou mozes zabudnut na svoj volny cas, na pokojne sedenie pri pc ci telke, na posedenie vo dvojici, na pokojny spanok atd atd.

Fleur-de-lis

O, to si viem predstaviť tú túžbu po rodine. Pozri, jedna možnosť tu je vždy, a to že vytvoríte domov pre dieťa, o ktoré sa vlastní rodičia nechcú/nemôžu starať...

A čo sa týka otehotnenia, no niekedy to proste trvá dlhšie. Poznám to z rodiny, od priateľov... Jeden pár otehotnel až 10 rokov po svadbe, hoci dieťa chceli hneď. Po tom čo si adoptovali baby, sa to asi nejak uvoľnilo a o chvíľu na to bola tehotná...
V rodine čakali 2 roky kým otehotnela.
Je to rôzne.
Každopádne tomu môžte pomôcť zdravím životným štýlom, aby si mala hormóny a zdravie v poriadku... A nájsť si činnosť, ktorá ťa bude naozaj baviť a vedieť sa odreagovať...
Skúste k sebe pozývať priateľov, možno aj takto začneš vnímať vaše miesto ako domov. Miesto, kde budú ľudia radi prichádzať...

Niekedy existuje viacero ciest ako naplniť určitú túžbu (napr. necítiť sa sama) a možno len treba dať šancu aj tomu ostatnému.
Dieťa ako podmienka toho, aby som sa necítila sama, hmm. Tú túžbu chápem, a tá radosť z dieťaťa je určite výnimočná, ale hľadaj cesty ako sa necítiť sama aj inde. Určite sa to dá :) Veď je nás tu ľudí na zemi veľa :)

Poradcas

Preco sa nevyspovedas partnerovi - nechce ta vypocut? Alebo blizkym. Je divne, ze to chces povedat uplne neznamym ludom, ktori o tebe nic nevedia...