Dobrý deň, neustale ma picha v oblasti obliciek, Je to hnusna bolesť,niekedy sa mi chce až plakať. Už som pobehala urologov, neurologov,nefrologov, bola som na rontgene chrbtice,na ctcku a stále mi nikde nic nezistili. Bolesti mam pomaly necely rok a bola by som rada keby mi date nejaku radu ze ci máte podobne skúsenosti alebo tak. Dakujem :)
Obličky
To je proste klasika dnešných doktorov a všetkých, kopec vyšetrení, ktoré mnohokrát dopadnú negatívne, včetne krvných, moču, nejakých iných vyšetrení a tým to končí. Buď sa predpíšu lieky na bolesť alebo je človek poslaný za psychiatrom a len sa napcháva chémiou. Dosť často si to tu všímam, že ľudia majú kopec problém zdravotných, ale vyšetrenia nič neukážu a človek trpí ďalej. Na druhej strane je dnes možno 40% ľudí u doktorov kvôli stresu, ktorý vyvolá kvantum vecí, tlak, srdce a podobne, ale na druhú stranu asi zo stresu tie bolesti obličiek budeš mať ťažko aj to pichanie. Ako píše RNG, možno nejaká nákaza a preto ťa to tam bolí a pichá.
Bolesti su hlavne zo zapalov a zapaly su sposobene roznymi mikrobami. Byt tebou tak pijem roztok citricidalu, NAC, beriem aj berberine(2 x 1 gram) a tiez oreganovy olej v kapsuliach a chaparal, 2 x 1 gram. Jedno z tych by mali na tu nakazu zabrat, ci uz je bakterialna, viralna alebo candida.
Vyckavat nema zmysel
skus piť alchemilku alebo špecialny čaj na močový mechur a obličky...
mne pri takychto problemov pomohlo jest brusnice
Ahoj. Akoby si písala o mne. Ja som bola tak isto mala som bolesti bola som v nemocnici týždeň robili mu kade jaké vyšetrenia nič nezistili. Problémy potom samo prešli. Pred pol rokom som zase v práci dostala kŕče že má museli odniesť do nemocnice a tam zistili že mám angiomyolipom. Teraz má čaká ešte návšteva u môjho urológa či to treba vyoperovať alebo ešte nie. Skus si vybaviť MRT tým ti zistia viacej určite tam máš niečo čo ti nezbadali. Máš aj iné vyšetrenia za sebou? Okrem obličiek ako napr štítna žľaza či žalúdok máš ostatné výsledky v poriadku?