Ahojte, dá sa schudnúť bez toho aby som niečo varila, teda že by som nakúpila len hotové výrobky a tie jedla? Ak áno, nemáte nejaký jedálniček? Ďakujem.
Diéta bez varenia
piperine, forskoline a podobné šmejdy sú len dobrá zárobková činnosť na blbých ľuďoch
však sa ženy zamyslite, už len na ich stránke sú samé klamstvá, ukradnuté fotky z netu ľudí, ktorí naozaj schudli aj s cvičením, chváliace komenty od neexistujúcich ľudí, Vy tam nemôžete napísať svoje hodnotenie samozrejme, neexistujúce vymyslené štúdie, od neexistujúcich odborníkov,
a čo je najhoršie, aj na takýchto fórach sa snažia stále oblbovať ľudí a presviedčať ich že chudli z piperine. Píše to pravdepodobne jeden človek pod rôznymi nickmi ako napr.v tejto Martina NZ vo všetkých témach o chudnutí sa objaví a len chváli piperine
spominane Piperine Forte tiez uzivam, ale baby to si neviete najst polhodinky na varenie si na dalsi den? fakt nie?
si robite srandu?
uz nizsie spominane Piperine Forte ti tiez zrychluje a zlepsuje metabolizmus takze by som to skusila na tvojom mieste
skus to robit ako ja, pred prvym jedlom Piperine Forte, potom v praci kupujem zeleniny a napriklad udeneho lososa a vaha ide dole