Prudká bolesť čriev a hnačky

Príspevok v téme: Prudká bolesť čriev a hnačky
Žužova

Ahojte,nevedela som kam tuto temu zaradiť ale kedže vačšina mojich problemov suvisi s ppp šupla som to sem i ked sa to toho možno vôbec teraz netýka.

Už od stredy mam velke bolesti brucha a divnu bolestivu ,hnačkovu alebo kašovitu stolicu,začalo to tupou bolesťou pri pupku,to tom mavala občas tak chvílkovo no teraz to už je horšie ,v piatok to bolo ešte ako tak fajn no v noci som sa začala budiť na bolesť v pravom boku dole (tam kde je slepák) ktorá smerovala cez stred pupku až k lavemu boku..neskôr mi aj stupla teplota na 37.9 najviac. Takto som sa budila asi dokopy aj 10x v noci ,no ked som si lahla na pravý bok nebolelo ma to ale ako som si lahla nalavo vždy to prišlo. Aj ked ležím na chrbáte alebo pri sedení,chodzi cítim tlak a tupú bolesť v celých črevách,vystupujucu až hore niekedy ,ale žaludok ma nebolí. No ako vravím na pravom boku ked ležím nebolí ma nič.

Teraz mi už teplota klesla pohybuje sa tak okolo 36,7-37. aj bolesti niesu tak kolikové prudké ale zase ma trápia hnačky..ide so mna stále čosi,vodové hnačky ktoré prídu tak náhle že keby som kdesi vonku asi by som to pustila.. nič som nejedla od večera a stále ma preháňa a stále mam pocit že som sa dostatočne nevyprázdnila. Bojím sa či to nie je slepák alebo aj crohnova choroba mi priznakmi na toto sedí.. Čo myslíte viete mi niekto poradiť čo robiť ?

Keby viem idem k doktorovi už v piatok ale takto ma to chytilo až na vikend tak musim počkať do pondelka a dovtedy by som sa rada nejak dala dokopy. o čo by mohlo ísť ,čo by mi na to mohlo pomôcť ?

Vopred ďakujem za rady .

Ivka277

Ja som mala takto zapal pankreasu.Mala by si ist na urgentny prijem ze neudrzis ani vodu.ja som neudrzala ani kvapku.. z krvi zistia ci mas zvysene amylazy a lipazu

Žužova

mooona..písala si mi do tej prvej témy ,žeby to mohol byť slepák,reagujem sem.
Myslíš že ide o slepe črevo ? Strašne sa toho obávam a stresujem,ale napríklad teraz ma to už tak nebolí iba citim mierny tlak aa pichanie v pravo dole a horučku už tiež teraz nemám,iba tie hnačky stále.
Myslíš že to aj tak bude slepak ? :(

A už 2 dni ma neskutočne bolí hlava v predu v čele ale to zrejme stým ani tak nebude mať súvis,to môže byť aj počasím.

A ešte mam otázku,čo by som mala jesť ak by teda šlo o slepák? napadlo ma že suchý rožok ,možno by mi aj hnačky prešli ale bojím sa aby som si nejak neuškodila,vobec..bojim sa dať čosi do čriev tak pijem iba čaje urologický a žihlavový.