Pekný deň prajem. Táto otázka je pre každého, pre mužov i ženy, lebo som zvedavý na váš názor. Preferujete dlhé či skôr krátke strihy u žien? Krátke nemám na mysli v štýle pánskeho účesu, ale skôr to myslím pod pojmom dĺžky vlasov tak po bradu, alebo max. po ramená. Dlhé vlasy sú síce symbolom mladosti a ženskosti, ale ja osobne viac preferujem krátke strihy, viac sa mi to páči. Dokonalý ženský účes je pre mňa tzv. bob, ale rovnako sa mi páčia aj strihy po ramená s ofinou. Čo si o tom myslíte vy? A ešte jedna otázka: myslíte si, že ženy s krátkym strihom dajú prednosť partnerovi s vyholenou hlavou alebo veľmi kratučkým účesom pred mužom s vlasmi?
Kratke ci dlhe vlasy u zien?
haha pocuj hribik oco ti ide?
preco tato tema od muza?
a ty Alisia sa nedavaj strihat lebo uz to ako dlho vahaz nad zmenou je znakom ze niesi 100% rozhodnuta ze chces zmenu. Chyba ti guraz, odvaha.
Hrib Silný ahoj, ja práve riešim otázku ostrihania sa :-)
Mám dlhé a uvažujem nad zmenou strihu a dlžkou vlasov. Aj tu mám tému :-) A tiež by som rada aké vlasy sa mužom vôbec páčia či aj tie krátke :-)
A čo sa mňa týka tak u mužov preferujem krátke strihy tak asi 2 cm dĺžka ale ono to záleži od šírky a dĺžky lebky lebo nie každému mužovi pristane rovnaký účes. Tiež veľa robí či si oholený na hladko, máš strnisko alebo hipstersku bradu. Ale nakrátko sú premňa sexi muži. Úplne vyholených ako koleno veľmi nemusím pokiáľ ich k tomu nedonútila plešatosť :-)
každej babe a každému chlapovi pristane niečo iné. Nie každému idú dlhé či krátke vlasy. Niekto je viac sexi v dlhých iný v krátkych vlasoch. Niekomu pridá na príťažlivosti kratký zostrih a inému dodá šmrnc dlhý vlas. Každý by si mal strih vyberať podľa tvaru lebky a celkovému výzoru tváre či postavy. Ako mám možnosť vidieť niektoré ženy nosia dlhé vlasy a nijako špeciálne ich nemajú upravené len tak prehodené cez plece. Vyzerajú potom ako morské panny cez kopirák. Žiadna ničím nevyniká. Iné sa zas dávajú totálne na kratko akoby vstupovali do armády a človek si ich mýli s mužom lebo ten zostrih je fakt na ježka. A to isté platí namužov. Poznám dlhovlasých a niektorým to vôbec nejde, vyzerajú potom ako stroskotanci a iný sa dávajú vystríhať a pôsobia ako debili. Takže pred každou zmenou strihu si to dôkladne premyslite. A zase zmena je život takže zmien sa báť netreba. Lebo premňa osobne sú ľudia ktorí nosia roky rokúce rovnaký strih vlasov dosť skostnatelí a uzkoprsi konzervativci čo sa boja zmien. Napríklad u niektorích žien to pozorujem že aký účes nosili na strednej taký nosia aj po desiatich rokoch a už je to nuda ak má baba tú istý ofinu či stále vlasy po zadok. Aj farbu je dobre občas zmeniť. Zmena je život tak sa jej nebojte ;-)
Každej žene pristane niečo iné. Niektorým pristanú vyslovene len krátke vlasy a s dlhými nevyzerajú dobre. Iným pristanú zase len dlhé. To, či považujem ženu za peknú a dobre vyzerajúcu, záleží od celkového dojmu. Páčia sa mi aj kratšie, aj dlhšie vlasy, dôležité však je, aby sa danej žene účes hodil k tvári a aby nosila to, čo jej pristane. Vtedy je pekná. Na mužoch sa mi páčia tiež aj kratšie, aj dlhšie vlasy. Podľa toho, čo komu pristane.
Po pas? Ufff to si so svojou vlnatou hrivou nedokazem ani predstavit :) mala by som taku tazku hlavu, ze az.
V lete obvykle preriedim a zostriham na kratsie, aby som leto prezila.
No a v zime to skvele sluzi namiesto baranice :)
Ako dlhe vlasy su velmi pekne, sama sa s nimi citim zenskejsie, no zas az taka radost to nosit, obzvlast ak su huste, nie je.
Na poslednu otazku radsej neodpovedam. Je to individualne a nesuvisi to s dlzkou vlasov.
Podľa mňa je ideálna dĺžka u dievčat po pás ak sú vlasy pekné, zdravé, husté. Môžu byť aj kratšie po ramená, polodlhe, ale uplne krátke na ženách nemusím.
Na tu druhu otazku neviem. Na prvu ti odpoviem, aj mne sa viac pacia kratsie strihy. Ja sama mam uz dlhe roky vlasy po plecia alebo trosicku dlhsie. Ale dlhsie ako po lopatky som nemala uz ani neviemkedy. Dobre sa daju upravit, a rychlo sa daju prefarbit. Mne osobne ide strih po plecia ovela lepsie ako dlhe. Takze ja som za kratke