RNG spominal ze ten wobenzym je zbytocne predrazeny..chcem si objednat ten pankreatin ale nie som si ista ci to spravi tu istu sluzbu....enzym ako enzym? Je to tiez na imunitu? Alebo to je len na travenie? Wobenzym je fakt strasne drahy a okrem toho som zaujata voci vsetkemu z lekarne....
Wobenzym - pankreatin?
Ja som mala komplikovaný porod koli zdravotným problemom som nemohla kojit aby som sa rýchlejsie zotavila po sekcii jedna sestricka mi poradila wobenzym a mne velmi pomohol aby som po prepusteni z nemocnice mohla aj s malou fungovat 100% tak ze ja som za wobenzym a ziadne nahrady sa mu nevyrovnaju, dokonca poznam chlapceka ktorý mal rakovinu a bral ho aby si nanovo vybudoval imunitu
Naty mas moj sulas wobenzym ma studie mozu ho aj deti a velmi vela ludom pomohol, poznam cloveka ktory bral wobenzym po chemoterapii aby si dal imunitu pokope a hovori ze mu velmi pomohol a ze vzdy ked na neho nieco lezie tak si ho nasadi aby bol ok
Ani jeden z tych doplnkov co tu propagujes nema za sebou tolko studii a overených ucinkov ako wobenzym snazis sa len ludom vnutit svoju alternativu a pochybujem ze to robis nezistne ale urcite z toho nieco mas
Original je sice iba jeden, ale ten je uz vyse 45 rokov stary a medzitym vyvoj v doplnkoch pokracuje rychlym tempom.
Dnes su na trhu ovela silnejsie enzymy, ako kedysi.
Co by ste povedali,. keby vam niekto ponukol elektroniku z pred 45 rokov? Originalnu ???
Tak s tým s tenou suhlasim original je len jeden a to je wobenzym
Jasne ze je lepsie tie jeho napodobeniny stoja za prd
Ja mam s Wobenzymom len tie najlepie skusenosti, velmi mi pomohli enzymi v nom, nic ine som neskusala a ani nechcem, lebo som s nim maximalne spokojna.
Pozrela by som si zlozenie toho co tu prezentujes ale pochybujem o ucinku, wobenzym povazuje za ovela lepsi ako hoc co na trhu
Mne pomohol jedine wobenzym skusal som aj ine produkty co obsahuju enzymi a mali dost velký obsah tých látok ale nepomohli mi len wobenzym ja nam nedam dopustit moje zdravotne problemy sa mi nevratili a mam ho vzdy po ruke keby nieco
Naty, mnozstvo inych enzymov, ako bromelain a papain je tam len stopovo. Dokonca je to uvedene len v miligramoch, a nie v enzymatickej aktivite, co je pre bromelain napr jednotky GDU. Ked hovorim napr o bromelaine, tak ucinne davky nan su vyse 1000 GDU.