Wobenzym - pankreatin?

srnka89

Ja som mala komplikovaný porod koli zdravotným problemom som nemohla kojit aby som sa rýchlejsie zotavila po sekcii jedna sestricka mi poradila wobenzym a mne velmi pomohol aby som po prepusteni z nemocnice mohla aj s malou fungovat 100% tak ze ja som za wobenzym a ziadne nahrady sa mu nevyrovnaju, dokonca poznam chlapceka ktorý mal rakovinu a bral ho aby si nanovo vybudoval imunitu

MilanXP

Naty mas moj sulas wobenzym ma studie mozu ho aj deti a velmi vela ludom pomohol, poznam cloveka ktory bral wobenzym po chemoterapii aby si dal imunitu pokope a hovori ze mu velmi pomohol a ze vzdy ked na neho nieco lezie tak si ho nasadi aby bol ok

Naty63

Ani jeden z tych doplnkov co tu propagujes nema za sebou tolko studii a overených ucinkov ako wobenzym snazis sa len ludom vnutit svoju alternativu a pochybujem ze to robis nezistne ale urcite z toho nieco mas

RNG

Original je sice iba jeden, ale ten je uz vyse 45 rokov stary a medzitym vyvoj v doplnkoch pokracuje rychlym tempom.
Dnes su na trhu ovela silnejsie enzymy, ako kedysi.
Co by ste povedali,. keby vam niekto ponukol elektroniku z pred 45 rokov? Originalnu ???

Gyla

Ja mam s Wobenzymom len tie najlepie skusenosti, velmi mi pomohli enzymi v nom, nic ine som neskusala a ani nechcem, lebo som s nim maximalne spokojna.

Naty63

Pozrela by som si zlozenie toho co tu prezentujes ale pochybujem o ucinku, wobenzym povazuje za ovela lepsi ako hoc co na trhu

MilanXP

Mne pomohol jedine wobenzym skusal som aj ine produkty co obsahuju enzymi a mali dost velký obsah tých látok ale nepomohli mi len wobenzym ja nam nedam dopustit moje zdravotne problemy sa mi nevratili a mam ho vzdy po ruke keby nieco

RNG

Naty, mnozstvo inych enzymov, ako bromelain a papain je tam len stopovo. Dokonca je to uvedene len v miligramoch, a nie v enzymatickej aktivite, co je pre bromelain napr jednotky GDU. Ked hovorim napr o bromelaine, tak ucinne davky nan su vyse 1000 GDU.