Ahojte chcem sa opýtať či nemal niekto skúsenosť s mojimi problémami.. Ide o to, že po každej ejakulácií, či masturbovaním alebo po sexe sa mi dostaví bolesť do spodnej časti ľavého semenníka a pokračuje to ťahavou bolesťou až do podbrušia, niekedy sa bolesť dostaví do hodinky niekedy aj do pol dňa. Bolí to aj celý deň a pomôže mi len keď sa vyspím, potom bolesť ustúpi... Horúčky nemám ani začervenanie pokožky, urológ si myslí, že mám prekonaný zápal semenovodu, ale nie je si istý a predpísal mi 3 balenia Ciplox 500 ale už mám 2 balenia minuté a stále sa to nezlepšilo... Za každú radu budem vďačný... pretrváva to už takmer pol roka a doktor si nevie dať rady.....
Bolesť ľavého semenovodu po ejakulácií
Dobry den.Chcel by som sa spytat ked tie prispevky su staršieho dáta ako dopadli mam to niste ako v prispevkoch a nevedia mi doktori určit diagnozu ,Ďakujem
Chcel by som sa spytat aj ked prispevky su staršieho data ako to dopadlo mam tie iste problemy ako su opísane a doktori mi davaju tie iste lieky a liečbu ako je to napisane v prispevkoch a nič nepomáha .Dakujem.
Chcel by som sa spytat aj ked prispevky su staršieho data ako to dopadlo mam tie iste problemy ako su opísane a doktori mi davaju tie iste lieky a liečbu ako je to napisane v prispevkoch a nič nepomáha .Dakujem.
Pred dvomi rokmi ked som nosil boxerky, mi priškrcovali prave vajce, presnejsie oblast medzi penisom a pravou stranou mieška, neviem či pravy semenovod alebo čo. Od urologa som mal tabletky proti bolesti a antibiotika, po douzivani bolest prestala. Po dvoch rokoch ma to trapi znovaa neviem preco, ci zo sportu natiahnute triesla ked som drepy robil...neviem. Bolest sa mi strieda raz na lavu stranu raz na pravu a niekedy sučasne, a to hlavne v praci ked 8 hodin stojim na nohach a makam, niekedy aj doma v kľude no vie to aj prestat. Mam na mesiac antibiotika tak som zvedavy ci mi to pomoze, ale ako vidim ziadny odbornik sa tu zatial nevyjadril
Dobry den,
nahodne jsem dnes nasel tuto diskuzi a ackoliv je jiz dva roky stara, chtel bych ji obnovit, protoze mam jiz nekolik let presne ty same potize vlevo v oblasti trisla. Bolest ale posledni mesice prichazi casteji, s prestavkami cele dny i noci a lekari si nevedi rady.
Podarilo se nekomu prijit na pricinu a najit reseni ulevy?
Dobry den. Mam ten isty problem uz niekolko rokov. V mojom pripade to nie je ale vzdy. Niekolko mesiacov nemam ziadne problemy a potom z nicoho nic obrovske bolesti. Prichadza to aj v pripade viacnasobnej erekcie pocas niekolkych dni za sebou, bez naslednej ejakuacie. Podstupil som mnoho vysetreni, ale nic sa nezistilo. Lekari mi zakazdym predpisu antibiotika na liecenie zapalov urologickych ciest. Niekedy to prejde do 2-3 dni a niekedy 2-3 tyzdne. Pijem vtedy aj urologicky caj a ten sa mi zda liecenie urychli. Naozaj ak by sa nasiel niekto kto vie na koho sa obratit, alebo by mal skusenosti s liecbou tohoto problemu, bol by som mu vdacny. Dakujem za pripadne podnety
Nikto s tým nemá skúsenosti? Fkat hroznéé :(