mam taky zmatok, neviem co mam urobit....som zalubena do chalana, mame asi taky vztah ze sme kamarati, rozumieme si, sexujeme spolu, ale on ma nelubi...a to strasne boli....su obdobia kedy je to fajn a som stastna, ale potom su dni ked len placem ...neviem si predstavit ze to skoncim a uz ho neuvidim
ako dalej?
bud sa do teba zamiluje alebo sa budes trapit dalej....poloz si sama otazku co chces? stoji ti on za to?
myslite, ze moze niekedy casom z jeho strany vzniknut laska? alebo jednoducho sex uz ma a lasku si najde inde..?
baby nie ste samy s takymto pribehom, zazila som to uz aj ja a nie len raz a to este mam pomerne malo rokov, mam vzdy taku smolu, ze chcem chalana, ktory je sklamany z predosleho vztahu alebo ma proste nelubi.. uz som si zvykla..
alinka: to ako keby som citala svoj vlastny pribeh, pred dvomi rokmi som mala presne taky isty vztah - po deviatich mesiacoch sa skoncil, najskor to zacalo ako kamaratstvo, neskor to u obidvoch prerastlo aj v trochu nieco ine, mal ma rad ale tiez ma asi nelubil, lebo sa stale nevedel spamatat z toho predosleho viacrocneho vztahu, ja som z toho bola strasne nestastna nevedela som si vybrat ostat pri nom alebo nechat to tak, zacala som trochu na neho naliehat aby si vyjasnil co vlastne chce a jedneho krasneho dna sa mi viac neozval. Tak sa to vlastne skoncilo, aj ked teraz sa obcas stretneme a tvarime sa ze sme dobry kamarati (len sa tak tvarime) a minulost vlastne nebola. Dodnes mi je vzdy smutno ked myslim na tie chvile stravene s nim, a vlastne odvtedy som ani nemala ziadny normalny vztah, vlastne ani normalny zaujem o chalana, momentalne mam sice milenca, ale to je len tak. Je to na tebe co si vyberies, radsej sa riad podla svojich citov, ja som vtedy strasne lutovala ze som davala na rady druhych aby som urobila co som urobila, ale minulost uz nezmenim.
preklep-lubim a inusa vies kazdy ma chyby a robi chyby,takze slovo uvedomit neviem ci je na mieste
hehe toto je tiez moj pripad,len nemozem povedat ze toho kamarata nejak moc sialene nelubim ...ale je to krasny pocit ked som s nim a chcem aby ma mal rad lenze on ma rad vsetky baby tak asi taka ten pocit ze je prave s nejaku inu je divny este ked to vidim ...
jasne, časom sa "uvedomíte" vy baby
presne moj pripad :-(
vazne si niekto myslite, ze sa casom "uvedomi" a tiez zalubi..?
ked nad tym zacnem rozmyslat tak ma to stve..ale ked som u neho a po milovani zaspavam v jeho naruci tak je to krasny pocit
mne to niekedy nevadi, a niekedy hej, tak sa to strieda....on ma vlastnosti ako si ja predstavujem a je to taky muz akeho by som chcela...len keby ma mal rad...on mi povedal do oci ze ma ma istym sposobom rad, ale nelubi....a trva to asi 9 mesiacov a viem ze on je sklamany z predchadzajucich vztahov...neviem ci to ma vyznam, ale ked si vsimam ostatnych muzov v okoli tak sa s nim nedaju ani porovnat