Ahojte , mám 16 a posledný rok mám stále depky , a ani neviem z čoho. Proste napr som som šiel cez dedinu a oproti mne dve dievčatá , a prešiel som okolo nich , tak sa smiali , a šiel som naspäť domov tak som ich stretol zvovu , a ked som prešiel okolo nich , tak sa znova smiali. A ja som mal hned na prd den , pozeral som sa do zrkadla , a kládol som si otázku , na ktorú neviem odpoved a to , že načo som na tomto svete. Proste nepatrím medzi obľubených , nemám ten najlepší mobil atd... Mám chuť sa zabiť , ale tak nemám na to odvahu :/ moja mama stále vraví , že sa samovraždou nič nevyrieši. Som veriaci , ale mám pocit , že už ma aj Boh opustil za to , kto som :/
Avšak prajem pekný večer :)
Som na dne , neviem čo robiť
Ahoj,
ja som skoro omdlela pri hláške: ,,nemám najlepší mobil, chcem sa zabiť.\" Skús sa spýtať sám seba takto: ,,Čo pre to musím urobiť, aby som mal najlepší mobil?\" Skús vymyslieť nejaký produkt, službu, nejak si privyrobiť. V čom si dobrý? Čo rád robíš? Čo tak doučovať spolužiakov? Alebo trénovať niekoho? Alebo sa dohodnúť s rodičmi, že pre nich budeš čiastočne pracovať za vreckové a ja ten mobil si našporíš. Dokáž sám sebe, že si toho schopný! Začni cvičiť, zdravo sa stravovať, prejdú Ťa temné myšlienky a budeš aj sexi ver mi. Stúpne Ti sebavedomie a pochopíš, že keď sa baby rehnia, tak to je dobrý znak. Možno sa rehnia, lebo vidia, že si z nich pokakaný. Zastav sa pri nich, zasranduj trošku, veď je lepšie, že sa smejú ako keby mali plakať nie? Napíš si na papier aký by si chcel byť a staň sa tým človekom. Zo dňa na deň sa to nepodarí ale ak vieš, čo je cieľ, cesta je istá. Chceš byť krásny, múdry, zdravý, šťastný, slávny športovec či gitarista, dvere máš otvorené môj milý, dokáž sám sebe aj tým chichotačkám akú máš cenu! Prečítaj si pár inšpirujúcich kníh, napríklad Tajomstvo od Boba Proctora alebo Alchimista od Paolo Coelho. Každý sa niekedy ocitá na dne, aj ja napríklad a to už mám čo to za sebou. Buď dobrý k iným ľuďom, budú potom dobrí aj oni k tebe. Drž sa chlapec, môže to byť aj hormonálna nerovnováha alebo zlé stravovanie, málo tekutín...ktovie. Daj sa do poriadku, váž si telo čo ti mama dala a dušu čo ti dal Boh. Si tu na dvere aby si si splnil nejakú úlohu. Keby si si to hodil, aj tak tým budeš musieť prejsť, len niekde inde a niekedy inokedy. Choď sa so sebou porozprávať do zrkadla, daj si nejaký cieľ, ktorý ti dá zmysel života a stane sa tvojim motorom. A ospravedln sa mame svojej ze si ake povedal a podakuj jej za vsetko! Uvidis, ze aj Pan boh bude pri tebe
your life is your life
don’t let it be clubbed into dank submission.
be on the watch.
there are ways out.
there is a light somewhere.
it may not be much light but
it beats the darkness.
be on the watch.
the gods will offer you chances.
know them.
take them.
you can’t beat death but
you can beat death in life, sometimes.
and the more often you learn to do it,
the more light there will be.
your life is your life.
know it while you have it.
you are marvelous
the gods wait to delight
in you.
chlape,nevies preco sa smiali a s najvacsou pravdepodobnosotu to neamlo nic spolocne s tebou!!!dievcata v tvojom veku sa smeju kvoli kazdej somarine...to ze sa citis divne je v tvojom veku normalne, ved sa len hladas, este poriadne nevies kto si...sebevrazda je hlupost..co ty vies co vsetko este dokazes?! halooooo...si len na zaciatku!!!prosim ta, ukludni sa, venuj sa skole, najdi si konicky, ostatne pride samo...co ty vies, jedneho dna mozes byt aj prezident:) a ak nie, tak ci onak budes dolezitym clankom mnohym zivotom, tak ako kazdy clovek...
Pokiaľ ja viem, baby sa chichocú na to, aby upútali pozornosť. Inak povedané flirtujú.
Také kravy si nevšímaj, ja mám tú istú skúsenosť, dve dievčatá a jeden chlapec sedeli na lavičke a tiež sa smiali, alebo niekedy ľudia zapárajú aj bez príčiny, ja som už na kadejakých primitívov natrafil. Nie si kvôli tomu menejcenní alebo neviem čo, sú to somári a takých si nevšímaj. Ako tento svet je prehnitý a tiež mám niekedy pocit, že tu fakt ani nik normálny nie je, ale aj na internete všeobecne moc normálneho nenájdeš, ale existujú aj dobré dievčatá a chlapci, len musíš mať niekedy aj šťastie, lebo je toho hrozné málo. Pokec ani nejdem spomínať, tam je 80% primitívov, dávno sa to dalo, ale teraz tam skoro nič normálne nenájdeš. Ja mám problémy v komunikácii a viem, aké je ťažké niekedy sa zapojiť a nájsť riešenie.
Ale všetko sa dá určite, poznám mnoho ľudí, čo sa dostali z katastrofálnych situácii a sú celkom šťastní alebo majú aspoň šancu bojovať o lepší život.
No taaak, netrap sa :) kasli na ostatnych. Leva predsa nezaujima, co si o nom myslia ovce :)
Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou nahoře,
život plyne jak voda a smrt je jako moře.
Každý k moři dopluje, někdo dříve a někdo později,
kdo v životě miluje, ať neztrácí naději.
Až uvidíš v životě zázraky, které jenom láska umí,
zlaté rybky vyletí nad mraky, pak porozumíš,
že je život jak voda, kterou láska ve víno promění,
láska že není náhoda a štěstí bez ní není.
www.youtube.com