Caute,ti ktori sa vyznate,potrebovala by som poradit.Netuzim schudnut,len spevnit brucho.Kolko krat tyzdenne cvicit a kolko minut aby to bolo co najefektivnejsie?Citala som totiz ze kazdy den cvicit brucho nie je dobre a tiez ze hodinu cvicit brucho je neefektivne vela?co je na tom pravdy a ako by to teda malo byt?dakujem
Efektivne posilnenie brusnych svalov? Ako na to?
nemusis byt tucna, ale po porode sa trochu tuku do niektorych partii naviaze, svaly vies spevnit aj za mesiac cvicenia, ale aby to bolo vidiet, treba aj celkovo cvcit :)
terka nie som tucna zeby som mala na bruchu tuk,som po porode a chcem len spevnit
Ahoj, ak chces spevnit brucho, predpokladam, ze ho asi nemas ploche. Aby si mala ploche a pevne brusko, treba najprv zhodit tu vrstvu tuku co sa tam nachadza inac tvoje vysledky nebudu vobec vidiet a zial to nejde inac len stravou a a cvicenim, hlavne telu nemozeme povedat, ze moje brucho sa mi nepaci, tam chcem schudnut a ostatne nech ostane bez zmeny :) a este si daj pozor, ked posilnis len brusne svalstvo, telo bude v nerovnovahe, lebo svaly na opacnej strane, v tomto pripade chrbat, budu zaostavat a moze ta to casom zacat boliet, takze urcite treba cvicit nielen brucho.
Ano len o spevnenie mi ide,tak dakujem pekne za radu,skusim 3x do tyzdna cvicit a uvidime.Vdaka
ak ti ide len o posilnenie, tak 3x do tyzdna je bohato dost. Stacia ti 3 cviky po 4 serie po 15-20 opakovani. Avsak bezne cviky posilnuju len povrchove svalstvo. Odporucam cvicit okrem beznych cvikov na brucho aj tzv. antirotacne, ktore posilnuju jadro (hlboke brusne a hlboke chrbtove svalstvo).