Alternatívne liečby

RNG

Odpovredam najmenej 15 000 lekarov v USA s tebvou vobec nesuhlasi a podla statistik aj drviva vacsina, co doplnky nepredpisuje ich sama berie, Takze asi je nieco na tej ucinnosti, aj ked to oficialne medicina nepripusta.
Ja sa drzim alternativ(samozrejmne nie homeopatie...) uz vyse 20 rokov a zatial som vedel kazdy zdravotny problem s vynimkou zlcnikovej operacie adresovat ovela lepsie, ako s beznymi schvalenymi liekmi. O sa tyka toho oznacovania ako jed, to sa siri aj okolo jodu, boru , selenu, zinku draslika/kalium atd, ale kazde z tychto je v tele potrebne v urcitych mnozstvach tj nejedna sa vobec o jedy, ale potrebne ziviny, ktorych ked mame malo, tak je rozumne si ich doplnovat, hoci nie su schvalene ako lieky.

odpovedam

ak vam nieco garantuje lahku cestu k vylieceniu, priam az zazraky a nebodaj pomoc na kazdy problem, je to zavadzajuce. keby nieco take existovalo, uz davno by sa to pouzivalo. alternativna medicina vobec nema mat nazov medicina. to, co sa osvedci, automaticky prechadza do beznych postupov konvencnej mediciny. sama to vyuziva uz roky, len si to mozno mnohi neuvedomuju. aj protonova liecba nie je v skutocnosti alternativna, je to proste postup, ktory funguje, resp. vyskumy tomu nasvedcuju.

tzv. alternativna medicina je postavena na viere, nie ucinku. homeopatika ucinok nemaju, ani ucinnu latku. dokonca pravidlo homeopatie hovori, ze cim je homeopatikum viac zriedene vodou, tym ma ucinok silnejsi. samozrejme, ze zmysel to nedava, je to len o viere. samotna akupunktura/akupresura takisto ucinok nemaju. pozrite si ucebnice akupunktury, body sa vobec nezhoduju. a co to je za liecbu, ked samotni akupunkturisti nemaju jasno? je rozdiel hladat nieco nove, efektivnejsie a rozdiel verit kadejakej hluposti.

casto su tymi hlupostami prave vyrobky oznacovane za prirodne. jednak je medzi nimi najviac alergenov a jednak ma priroda prilis slabe koncentracie na skutocny ucinok. preto skutocna medicina robi vytazky konkretnej ucinnej latky v pozadovanom mnozstve a zvysok doplni pomocnymi latkami, napr. kvoli vstrebatelnosti alebo jednoduchsiemu pouzitiu. dnesni ludia sa vsak casto daju nachytat na hocico, momentalne je to pitie Sava pod krasnym nazvom MMS (miracle mineral solution) - co tam po tom, ze to ziadne mineraly nema, ale je to jed.

kriskris

no tažko povedať, ja napriklad moc neverím tým takým mastičkárom čo prídeš a vyliečia kazdý problém tvojho tela... Ale mam napr dobru skusenost s takymi olejmi, len si nepamätam ich nazov a vyrábaju sa z kadejakych byliniek a rastlin a naozaj to pomaha..alebo som napriklad minule pocula o nejakej alternativne k liečbe rakoviny, nieco o protonovej liecbe, bolo to nieco ako protonovy bojovnici a to ma celkom zaujalo, ze cielene zameraju to poskodene tkanivo a nenicia aj to zdrave

diagnozaaa

To sa nedá zovšeobecňovať. Na niečo je lepšia klasická medicína, na niečo prírodná.A akupunktúra sa určite nehodí na všetko, to je zavádzajúce.