Alternatívne liečby

RNG

Odpovedam nesir tu lzi, doplnkovy priemysel v minulom roku mal obrat 56 miliard dolarov a farmacia mala obrat vyse 800 miliard dolarov. Pricom zisky v alternative su pod 8%(bezne v priemysle) a farmacia dava do liekov len zlomok ich ceny, ostatne ide na reklamy,vyskum, zadarmo vzorky pre lekarov,platia hromady distributorov co neustale prenasleduju lekarov, "konferencie" pre lekarov v luxusnych rezortoch a podobne. Ich budovy su palace a vlastnia hromady pozemkov.
Staci si precitat napr toto
rense.com

RNG

Osdpovedam, preco potom davaju smrtky na jodovu tinkturu? Preco pisu proti boru dokonca oznacuju draslik v davkach nad 100 mg(donedavna, teraz sa to odrazu meni, hoci su este stale 100 mg tabletky na trhu) ako skodlivy pre telo, ked je zname, ze ho potrebujeme az 4000 mg dene a dostavame ho menej nez 1500 mg z nasej beznej potravy??? na bor si mozes precitat trebars toto
www.homeopat.mypage.cz

Tie "konspiracie" su len jednoduche dohody v medickom priemysle, ktory sa snazi zarobit co najviac a pre to sa nesnazi, ako sa ludia nazdavaju vyliecit kazdeho, lebo tym by stratili zakaznikov na svoje sluzby a produkty. Ked sa nazdavas, ze medicky priemysel sa neriadi tymi istymi pravidlami, ako ine priemysly, musis byt naivna alebo brainwashed neustalou propagandou.

vitavi

Netreba lieky alternatívne, ani chemické. A bolo by dobré zistiť, čo sú mutagénne faktory. Dlhodobý príjem škodlivých látok k nim patrí.

odpovedam

najviac chorob je z genetickych mutacii ci delecii, ktore ma kazdy jeden clovek. Iba pri neiktorych chorobach sa da znizit riziko rozvinu chorobu, niekde su strava a pohyb bezmocne. regeneracia a detoxikacia prebiehaju samostatne, netreba na to nic "specialne". Su to predovsetkym automaticke procesy.

ale alternativna medicina ma liek na vsetko, hoci ich vysledky to nepreukazuju. Uz neviem v ktorom roku ich zisky prevysili konvencnu medicinu, dokonca alternativne lieky mali az niekolko tisicnasobne prevysene ceny oproti nakladom na vyrobu. Kto si mysli, ze alternativec, ktory ani nema medicinske vzdelanie, vie vyrabat lieky, vyzna sa v ludskom tele, chorobach a nechce zisk, je na velkom omyle. v zivote by som takemu cloveku nezverila svoje zdravie a zivot. vid niekolko smutnych pripadov z poslednych mesacov az rokov.

kazde odvetvie existuje pre zisk a kto si mysli, ze lekar bude pracovat zadarmo, nech si to skusi sam.

vitavi

Presne tak, najviac chorôb je z nesprávnych stravovacích návykov. Takže alternatíva, ktorá doporučuje liečiť sa nápravou zlých stravovacích návykov, je bez vedľajších účinkov. Netreba do seba pchať prípravky z krabičiek, u ktorých nikto nevie, či "zaberú", a ako pôsobia.
Treba dať šancu organizmu, aby zapojil vlastné regeneračné schopnosti. toto ale lekárom nevyhovuje, nedoporučujú to, pretože z toho nemajú žiaden prospech. Prakticky by zostali bez práce. Doporučujú len : choď k lekárovi, buď ticho a poslúchaj.

odpovedam

Co sa tyka kozmetiky, tak najviac "chemie" obsahuju prave tie, co deklaruju 100% prirodnost. Podla analyz maju najviac pridanych latok, najviac alergenov a najcastejsie su stahovane z trhu.

RNG, v zivote som nevidela, ze by niekto mineraly a stopove prvky oznacoval za jedy, to je hlupost. VZdy ide o mnozstvo, u akejkolvek latky. Jedom moze byt cokolvek. Aj voda.

lombardo1981

A keď už odpovedam spomenula pridávaný paracetamol do doplnkov, tak som si spomenula na sibutramín. Ten je tiež veľmi častý v čisto prírodných doplnkoch na chudnutie. V kombinácii s ľubovníkom môže vyvolať serotoninový syndróm.

lombardo1981

vitavi, reč je o niečom úplne inom. Nie o samotnom ľubovníku. Hovorím o KONTRAINDIKÁCIÁCH, ktoré z nesprávneho "naordinovania" byliniek či doplnkov môžu vzniknúť... spôsobiť viac škody ako úžitku.
Stretla som babenku, ktorá podstúpila transplantáciu obličiek. Prekonala len jeden jediný zápal a aj tak jej zlyhali. Zostala z toho celkom na prášky. Všade čítala, ako ľubovník pomáha pri depresii. Ale nikde sa nedozvedela, že ho nemôže brať vo svojom stave. Už bola dokonca rozhodnutá, že si kúpi tabletky. Ale našťastie sme sa dali do reči a spomenula mi to. Ak by ho začala brať a telo by odmietlo jej novotransplantovanú obličku, tak áno, zodpovedný by bol ľubovník.

odpovedam

vitavi, ty v ktorej krajine zijes, ze podla teba sa takmer kazdy denne krmi desiatkami liekov?

A bud rada, ze lieky povinne uvadzaju moznost vyskytu neziaducich ucinkov. Alternativna medicina to nerobi - pretoze bud ich "lieky" ucinok nemaju, a teda ani vedlajsie ucinky, alebo davaju do baleni nepovolene latky - pozri si rozbory. A tak sa ti stane, ze nejaky alternativec ti bude vychvalovat svoj liek, ale to, ze donho prida paracetamol (ten sa pridava najcastejsie) ti uz nepovie. Problem je hlavne v tom, ze mnohi nemaju spravne pohybove a stravovacie navyky. Nie v samotnych liekoch.

Som zvedava, za kym by si sla, keby si potrebovala povedzme bypass, ci aj vtedy by ti lekari boli zli.

vitavi

Stačí sa prejsť po nemocniciach a spýtať sa pacientov, ktorí z nich konzumovali ľubovník a zistíme, že takmer žiaden.

Naproti tomu sa takmer každý denne kŕmi desiatkami liekov z krabičiek, ktorých má doma plnú skriňu. A tie lieky sú veeľmi často značne nebezpečné, dokonca nebezpečenstvo výrobca priznáva v príbalovom letáku a varuje pred deťmi a i. Hlavne vo väčšej koncentrácii. Podobne ako Savo.