Môj 15 ročný syn nosí moju spodnu dámska bielizeň

Príspevok v téme: Môj 15 ročný syn nosí moju spodnu dámska bielizeň
tinka2830

prosím vás pomôžte mi neviem čo mám robi môj 15 ročný syn nosí moju spodnú bielizeň.minulé keď išiel do školy tak mu pri obuvani spot rifiel vytrčali moje tanga,ktore mi zmyzli pred rokom.Pred 2 až 3 rokmi mi začala miznúť spodná bielizeň, myslela som si že sa mi niekde na chalupe zapratrišila , kde chodime na víkendy .Neviem skim sa mam o tom poradiť preto píšem na to forum.Vopred za rady ďakujem.

Tyna_Mal

Tiež mi to nepríde úplne normálne. Skús sa s ním porozprávať. Navyše sa predávajú aj pánske tangá, či sa mu to "páči". Ja by som to teda nemohla nosiť a manžel už vôbec nie :-D. Každý máme ale iný vkus. Rzhodne by som sa s ním o tom v pokoji porozprávala a skúsila napríklad z www.moda-pradlo.sk objednať takú spodnú bielizeň, ktorá sa mu páči a chce ju nosiť. Každopádne by mal nosiť svoje a nie tvoje.

simonecka_005

bude z neho gay :/ fetiš na spodné prádlo by bolo kebyže použité tvoje ovoniaval alebo aj horšie veci robí ale ked ich len nosí tak to je jasné.. ozdaj z toho vyrastie. Držím palce :)

peterPepa

@tinka2830 nemyslím si, že by bolo rozumné sa s ním o tom rozprávať, akurát by sa hanbil ako pes a bol by v strese. On je momentálne vo veku, kedy začína spoznávať taje opačného pohlavia. Predpokladám, že nemá priateľku, takže jediný spôsob ako sa dostať do kontaktu so ženskými vecami si ty a tvoje oblečenie. Proste len skúša, dosť možné je, že má fetiš pre ženské prádlo, v tom ja nevidím žiadny problém. Hlavne si nemysli, že má homosexuálne sklony, proste len experimentuje.