Fimoza, postup, obriezka / alternatíva

Príspevok v téme: Fimoza, postup, obriezka / alternatíva
s1s1s1

Dobrý den, už odmalička mam problem s fimozou,nemožem si pretiahnuť predkožku za žalud a je to dosť problematické a občas aj bolestivé, skušal som si zohnať nejake kortikoidne maste no nepodarilo sa mi zohnať to pravé čo mi treba. V blizkej dobe by som chcel isť stým ku nejakemu lekarovy, no ja k lekarom nechodím vobec neviem čo a ako :(

Zaujimalo by ma či mam isť stým za obvodným lekarom a ten ma pošle k urologovy? alebo mam isť rovno k urologovy ?

ak by som pripadne podstupil tu obriezku(čiastočnu) zase ma niekde pošlu do večšieho mesta ? Ja som z mesta ktore má POLIKLINIKU no neviem či vobec v meste mame urologa

je nutná hospitalizacia? alebo je to spravené za par minut,hodín a idem domov?

nikde som nenašiel či je to platené alebo nie nakoľko som skončil školu a ešte nemam pracu tak nemožem dať nato niekoľko stoviek eur na toto...

PROSIM POMOC, FAKT UZ TO PROTREBUJEM VYRIEŠIT

Sario

Kamo tuto obriezku som podstupil pred 4-5 rokmi a nepotesim ta .... povies doktorke ze as stym problem ona ta posle k urologovi , ten sa ti snim pohra a povie ze na chirurgiu a tam si ta objednaju na zakrok ... a najhorsie na tom je to ze pekne si lahnes na salu a oni ti pichnu do penisa inekciu ( je to bolest a dost) a potom uz jak sa umrtvi v pohode uz ti to iba obrezavaju a asi siju ... potom ides si lahnut a po dohovore s lekarom ta este v ten den pustia , ja som naliehal ze tam nebudem nech ma pusti , ze mam vybaveny odvoz .... tuto bolest sa mi to oplatilo podstupit , mal som to spojene pasikom od spicky az po spodok zozadu ... lenze som sa na to nekukol tyzden lebo som tam mal aj stychy a tak a potom po 2 tyzdnoch jak na potvoru som zistil ze mi to spravili zle , este kusok dole to bolo spojene , doktori si to potom vsimli tak hned na mieste zase nadrezat a zas inekcie do penisu , ale som musel vydrzat a potom uz klud jak to spravili ... a odvtedy ziadny problem perfektne sa mi pouziva penis , a este potom budes mat problem lebo predkozku si si nedaval naspodok lebo ta to nepustilo , mal som to tiez . tak dlhsiu dobu je dobre ho vo vode natahovat az po spodok aby sa predkozka poriadne natiahla , mal som aj ja bolesti pritom a po par cviceniach super :) neplatis nic plati to poistovna

mate59

K urológovi potrebuješ papier od obvodného lekára.Čiastočnú obriezku ti robit nebude,predkožku odstráni celú.Robí sa to na chirurgii, op. urobí urológ alebo chirurg.Záleží, ako ťa uspia,ak len do pol tela,prepustia na 2 alebo až tretí deň,ak je umŕtvenie len do penisu,prepustia už aj poobede.Nedopláca sa nič,celú úhradu platí zdr. poisťovńa.