Nie je panna, ale sex pred svadbou odmieta

Príspevok v téme: Nie je panna, ale sex pred svadbou odmieta
zzzyyy

Z iného súdku, chcel by som vedieť čo ženy vedie k tomu, aby tomu čo s k nim spáva slušne, stará sa o ne, výlety, plánuje s nimi budúcnosť odopierali dotyky(prsia, zadok, atď.) a sex už vonkoncom nie. Pritom panny dávno nie sú, v mladosti zažili toho až až a teraz, keď reálne hrozí, že spolu dieťa nestihnú, tak sex až po svadbe, pretože v mladosti bola zblúdená a hľadala sa, teraz už samozrejme nie. Aký to má to význam v tom veku a hlavne keď pannou nie je? Prečo tomu naj odopiera to čo tým predtým neodopierala? Nie je to len ženská taktika, keď už nevie ako si ho pripútať, tak mu nedám nič?

Fleur-de-lis

osobne si myslím, že treba väčšie presvedčenie k tomu a nie len taktizovať. Ale to by mal partner sám vnímať u svojej partnerky.
A tiež si myslím, že práve tie predošlé skúsenosti môžu viesť k tomu, že to chce tento krát inak. Možno si v predošlých vzťahoch nebola istá, nakoľko ju muž chcel len pre intímnosti, možno si chce byť istá, že tento partner vie vydržať aj bez toho a nie keď raz bude napr. chorá alebo niečo tak sa neovládne pre inej...
Fyzická intimita často zastaví alebo spomalí duševné spoznávanie sa. Aj preto podľa mňa veľa manželstiev končí, keď už sex nestačí na to, aby ich preniesol cez problémy...
Ak dvaja vnímajú, že to spolu dokážu, ak sa dostatočne spoznali bez toho aby boli pod vplyvom hormónov, tak potom majú celý zvyšok života čas si užívať fyzickú stránku vzťahu.

Ale áno, potrebujú sa v tomto názore na intimitu zjednotiť, potrebujú s tým obaja dobrovoľne súhlasiť a prijať to. Ak to nejde, tak asi zbytočne zotrvávať vo vzťahu. Možno by mal daný partner skúsiť viac porozumieť prečo to žena takto chce, a možno by to potom dokázal prijať. Pokiaľ si ale myslí, že je to taktika, tak zbytočne zostať vo vzťahu, kde nie je dôvera...

zlamic

Je to skor o tm, ze kazdy ma inak nastavene hodnoty a hranice. Partneri by si mali sediet, nejde len o fyzicku, ci povahovu pritazlivost, no aj ich hodnoty a ciele by mali byt rovnake. Inak trpia. Jeden je obmedzovany a druhemu ublizovane.

Zlamic

Sex po svadbe neuznavam. Uznavam sex vo vztahu a sex po svadbe bez ochrany. Urcite pre mnohe je to taktika, ved mnohe nemaju nic len svoju vaginu, ktorou manipuluju muzmi. Nelutujem a ani neodsudzujem ani jednych. Ti, ktori su taki hlupaci, ze si take najdu, si take aj zasluzia. Co je svet svetom spolu pohlavia bojuju, mam boja dost mimo vztahu, v tom chcem klud a harmoniu, to znamena, ze ak niekoho mam rada, mam ho rada dusevne aj telesne a nehram sa na panenku Mariu, no ani na stetku. To, ze ma niekto vyvinute pohlavne organy a dokaze, vie sexovat, neznamena, ze skutocne dospel aj mentalne a dusevne. Ci uz sa jedna o sex az po svadbe, alebo sex s kymkolvek.