Prilis silny orgazmus?

Príspevok v téme: Prilis silny orgazmus?
Maties

Zeny odmietali ste niekedy oral od svojho partnera, lebo vam tym robil prilis silny orgazmus? Lebo ja mam tento problem uz u tretej priatelky. Nejako som objavil take miesto na zaciatku vaginy hore. Je to tesne za miestom, kde bola kedysi panenska blana, ktorej okraje sa daju jazykom citit. Ja to citim ako taky pasik hrubsieho tkaniva a hore za nim je taka mala priehlbinka a tam strcim spicku jazyka a z druhej strany dam zuby na vrch klitorisu a jeho koniec premielam podnebim. Tazko sa to uplne presne vysvetluje, no zeny su z toho take hotove, ze dosiahnu strasne silny orgazmus, az taky, ze im je na odpadnutie. Maju velmi silny hlasovy prejav, stehnami mi idu rozpucit hlavu a tecie z nich taka jemne sladko-slana tekutina, co je podla mna uplne v pohode, no potom sa zvalia, lapaju po dychu a par sekund nevnimaju okolie. Potom mi povedia, ze nic take este nezazili, ale ze uz to nechcu, lebo sa bali, ze zomru, ze mali az mrakoty. Ma to viacej z vas takto, ze to potom odmietate a chcete len klasicky sex? Mne sa to paci a strasne mi to dviha ego, no zaroven som nestastny, ze to potom viac nechcu :(

Maties

Ernesto, nie je to dobry obrazok, ale zhruba ako je vaginal opening tak hore pod to vopchas jazyk a zhora tesne nad klitoris zuby, ale jemne! Len tak ako keby si pridrziaval, ale zaklad je citit to miesto, kde bola blana. Ono to je aj vidno, lebo to bol v podstate kus koze a ked sa pretrhla a postupne zanikla, tak sa zjazvilo tkanivo a ked sa dobre pozries, tak to vidno, ale aj jazykom sa to javi ako taky tuhsi pasik. Potom to jemne uzavriet zhora vrchnou perou a zacat jemnym podtlakom zvrchu a dolu spickou jazyka a uz si len sledujes reakciu baby. Este mozes pridat tie prsia prstami - bradavky, ale nie dvomi prstami, ale urobit taky lievik vsetkymi piatimi.

Ernesto

Maties, mozes blizsie popisat s ktorymi castami pracujes? www.ourbodiesourselves.org napr na tomto obrazku to popis, myslim, ze vela chlapov a zien ti bude vdacnych ty demon :D

Maties

No dnes s mojou novou priatelkou zase to iste :(
A to som jej vysvetlil o co ide a ona sa na to tesila, ze este nemala orgazmus, no a teraz mi povedala, ze to bolo neskutocne nepopisatelne uzasne, ale ze to uz nikdy nechce zazit, lebo sa bala, ze zomrie, ze mala pocit, akoby bola uplne mimo tela... Ja som pridal aj drazdenie bradaviek vsetkymi 5 prstami naraz a predtym som si ich zvlhcil. Zacinam byt z toho riadne frustrovany :(

moximum

Hm nemam s tym skusenost. Ale zaujalo ma to jak si ju dokazal uspokojit. Opisal si to teda podrobne a spravne? rad by som sa to naucil a vedel tiez :D

blefuj

nikdy som nechapal ako moze niekto robit dobrovolne babe oral.. ved to je uplny humus, by som sa povracal z toho po 5 sekundach