Ahojte, chcem sa opytat ci mal niekto z vas skusenost s vyzivovym doplnkom Alpha XYZ. Ten slubuje 100% koncentraciu, viac energie, lepsiu pamat, vacsiu aktivitu mozgu a zaroven tvrdia ze je to maximalne bezpecne. Bola som na ich stranke kde tvrdia ze po danom produkte je maximalny dopyt tak Vam stale vyskakuju male pripomienky o pocte baleni na sklade a kolko este ostava kusov. Nasla som dva nazori. Prvy bol daky redaktor ktory to vyskusal a ospevoval ake je to uzasne druhy bol tiez daky redaktor ktory to maximalne spochybnoval. Dakujem za komentare a postrehy.
Vyzivovy doplnok na koncentraciu a pamat - Alpha XYZ
Stači zajsť do lekárne a vyživovych doplnkov na zlepšenie pamete je tam dost. Ginko biloba, Lecithin, ženšen s vitaminmi a ine a je to možno lacnejsie. Aj tak by zaklad liečby na koncentraciu a pamet mala spočívať v uprave aj stravovania a pohybovych aktivit. Rovnako je doležity aj prísun omega mastnych kyselin 6 - 9 od firmy Kompava.
Všechny tyto produkty stojí vždy kolem 1000.- a to je prý výhodná cena, zřejmě jak pro koho. Já jsem podlehl modnímu trendu smooties, kde do dobrého mixeru vložím ovoce a zeleninu všeho druhu, který mám po ruce, dále pak rozemleté slunečnice, dyni a konopné semínko na kafe mlejnku a cítím se skvěle. Dnes jsem dal kousek okurky,celer,polníček,jablko,mrkev a banán a semínka a ještě pár mražených jahod. Zkuste to a určitě ušetříte.
Never tomu, žiadne tabletky ani prípravky nie sú účinne, over si zloženie a siahaj len po overených zdrojoch.
Potvrzjuji, že jde JEN o to, jak vytáhnout peníze... doufám za zdraví neškodné tablety.Podlehl jsem výborně zpracovanému PR, objednal, posnídal po dobu měsíce.....A NIC!!!!
Domena .com a sidlo v USA uz sama o sebe nieco napoveda. Sidlo uvadzaju v USA a produkty posielaju z Ceska a Slovenska (dorucenie do 1 az 3 dni). No totalny podvod na prvy pohlad.
Ani tu neuvadzaju mnozstvo obsiahnutych latok, co je u nas povinne. Ved tam moze byt zo vsetkeho 2 mcg, absolutne neucinne mnozstvo.
www.alphaxyzonline.com
Na těchto stránkách nic nevyskakuje a vypadají normálně.
Ale prosim vas ludia... Hned ked vidim tu stranku s napismi
,,casovo obmedzena ponuka, objednate este dnes, obmedzene zasoby, dostupny iba do polnoci, takmer vypredane"
Okamzite vypinam stranku, ved to je donebavolajuci podvod a odpad...
Staci sa pozriet na zlozenie, kde dokonca ani nikde neuvadzaju mnozstvo latok, mozno je tam uplne neucinny obsah...
A po dalsie zlozenie... Zensen, acai a 7 vitaminov (v bohvie v akych malych mnozstvach) ma byt ten revolucny doplnok ? :D :D
Ked chcete povzbudit mozok, pamat, sustredenie a energiu, zoberte blue energy od bhipu a mate vystarano. To vystreli mozog na 200% vykonu, mozete kuknut na vynimocnedoplnky sk
ahoj,
bol som jeden z tých, ktorí si to objednali. Mal som jednu dózičku so 60 tabletami. Začal som to brať vždy ráno a nepostrehol som na sebe žiadne zmeny ani fyzické, ani psychické. Ale už keď som to mal doma, tak som si povedal že to doberiem. Asi pred týždňom som to dojedol a myslím, že je to účinné. Vybavili sa mi v hlave spomienky na dávnu minulosť, nedávno som odrecitoval pády slovenského jazyka ako by som bol školák (mám 40) a na kurze nemčiny na mňa pozerajú ako na zjavenie. Pamätám si skoro všetko. Teraz neviem či objednať ďalšie, alebo sa na to vykašlať.
PS: už ma cca týždeň bolí hlava, neviem či to má s tým súvis, chcelo by to viac komentov
tutaj jest podobnie chwyt marketingowy na bubel którym są te tablki. sprawdzałem w Anglii jest tak samo nikt sie nie wypowiada na temat. ale duzo wpisów jest na temat leków na narkolepsje.