Cawte. mam strach. piatok som sa s priatelkov opil a prisli sme o panenstvo a bojim sa ze moze otehotniet.Nespravil som sa do nej ale bojim sa koli slzicke lasky. Kramy mala dostat az o 2 tyzdne ale povedala mi ze ich dostala dnes a nevie ze ci to je od piatku. prosim o radu. dakujem
STRACH. rada
este sa chcem opytat ze ako dlho preziju spermie na zaludi ked si ho vyutieram po urobeni sa. dakujem
Co ste pili? Napr.aj vinecko ma vplyv na kramy.Podla mna to neni problem,ze dostala skorsie ak sa jej to potom upravi. Na kramy ma vela veci vplyv napr.stres,dieta...
Ak to bolo prvýkrát predpokladám, že ste obaja násťroční takže jej menštruácia nie je ustálená a môže sa stať, že niekedy príde skôr alebo neskôr ako by mala. Čo sa týka myšlienky, že je to kvôli pretrhnutí panenskej blany pochybujem. Ak sa blana pretrhne sú z toho asi 4 kvapky krvy a nie stále pretrvávajúce krvácenie ako pri menštruácii. Neboj to bude Ok. Ale radím aby sa po skončení menštruácie vybrala ku gynekológovi. To by sa malo po prvom sexe. Maj sa a určite neboj je to OK
lenze mala ich dostat az o 2 tyzdne. ked pride o panenstvo ma to vpliv na kramy?
Ak dostala kramy,tak by nemal byt ziadny problem.