Cvičenie na rotopede

Martin.

Čo myslíš tým intervalový vysokointenzívny tréning? Ako dlho by som mal cvičiť s akou tepovou frekvenciou? Ja potrebujem hlavne pohyb, pričom posilnenie svalov je len dobre, ale hlavne aby som nechudol, lebo už som chudý. :D A to pritom jem veľa a aj bielkovín mám asi v strave dosť.

odpovedam

ako pise michel, na rotopede vela neschudnes, resp. jedine, ak tam budes vykonavat intervalovy trening, ale vysokointenzivny. vsetko je vsak o strave - ci uz pribratie alebo schudnutie.

Ak nie je tvojou ambiciou budovat svalovu hmotu, tak ti ten intervalovy vysokointenzivny pohyb na zaciatok bude stacit. tiez odporucam doplnit to aj o nejake silove cvicenie, aspon zakladne cviky ako drepy ci kluky.

michel12345

Ahoj podľa môjho názoru cvičením na rotopede len tak neschudneš :) aspoň to tvrdili ženy ktoré tým chceli schudnúť :D ... A svaly môžeš posilňovať aj inými cvikmi napr. drepy atď a keď budeš jesť dostatočne veľa oproti tomu čo spáliš cvičením tak by si nemal schudnúť to je môj názor :) :) ak by si chcel nabrať hmotu tak ti odporúčam prečítať nejaké články o úprave stravy :) z počutia viem že treba jesť bielkoviny :)
Dúfam že som ti pomohla prajem príjemný večer :) a nepreháňaj to s cvičením ;) :D