Prečo musím podvádzať mužov?

LMarika

Tak navstiv psychologa, alebo ak si veriaca, tak hoci aj knaza, cize porozpravaj sa s niekym, kto ti vie dat radu, ale profesionalnu radu. Tu na fore najdes iba teenegerske deti, ktore sa budu do teba navazat a odsudzovat ta, hoci same tyzden, co tyzden, vikend, co vikend spite do nemoty sexuju s kazdym, kto im prvy pride do cesty a koho ani nepoznaju. O vernost sa snazit a napriek tomu zlyhat a podviest je vzdy mensie zlo ako sexovat kazdy tyzden na diskoteke s inym. Mensie zlo pre telo a zdravie a aj mensie zlo pre dusu a svedomie. Chces sa zmenit a to je dobre, ze uz nechces podvadzat. Chod teda za nejakym psychologom, alebo sexuologom a porozpravaj sa s nim, ale NIKDY NEBER PSYCHIATRICKE LIEKY!!! Ber len rozhovory, ktore potrebujes a vezmi si k srdcu rady, ktore dostanes. Ak by ti ponukli lieky, utekaj, kade lahsie!!!

Zlamic

Kazda tema, v ktorej zakladatelka nekomunikuje, urcite Filip sa nechce polepsit, ani nehlada realnu pomoc, ale sluzi na nieco ine. Kazdopadne rozprudi krv aj dej.

Filip TT

Načo je dobré nadávať niekomu, kto sa chce polepšiť?

Nadávajte tým, čo tvrdia, že nevera je normálna.

Zlamic

Kazdy sme nejaky. Ja napriklad cim viac poznam svojho partnera, tym ho mam radsej a tym ma viac pritahuje. Cudzi travnik ma nelaka a ani sa mi nezda zelensi. Radsej si kosim, zavlazujem a staram sa o ten svoj, no a ten milujem, lebo som ho vybudovala a dala do neho kus seba samej. Mozno mas viac testosteronu a preto podvadzas.

embryo

Stoparik: mas zaujimave a urcite hodnotne statistiky, smiem vediet ich zdroj? brucho, hlava alebo nebodaj iny telesny organ? :-)

Miriama1986

Podvadzanie sa podla mna deje z nudy. Pretoze ked ma clovek vela casu, ma prilezitost rozmyslat nad hlupostami, napr. moj partner nie je dostatocne dobry, chcem lepsieho, vo vztahu nemame dost vzrusenia, chcem ho opat zazit a pod. Moj recept, ako sa vyhnut nevere je najst nejaky konicek, ktory ta zamestna, takze nebudes mat okrem frajera a konicka cas na nudu a rozmyslanim nad sprostostami ;-)

Filip TT

Ma napáda český termín "králikárna".

Pozitívne kkk na tom je, že chceš ísť z toho von a prijímaš aj kritiku. To je veľmi dobrý začiatok.

Pripomína mi to Lucyi, ktorá tu pred časom mala tému o ukončení mileneckého vzťahu - robila milenku ženatému mužovi a chcela z toho von. Veľmi ťažko sa jej z toho odchádzalo lebo predtým bola do neho veľmi zaľúbená. Písala, že keď už nemôže vydržať a chce mu zavolať, otvorí si tú diskusiu a dookola si číta, čo jej napísali ľudia...

Takže ako z toho von:
Keď vidíš, že to je silnejšie ako ty musíš sa vyhýbať príležitostiam, kedy ťa to premôže. Abstinujúci alkoholik nepôjde do krčmy. Lucyi zamykala svoj telefón do druhej miestnosti. Ty sa asi musíš vyhýbať nadväzovaniu vzťahov s inými mužmi.