Jumping - skusenosti

Príspevok v téme: Jumping - skusenosti
sims10

Ahojte, mate skusenosti s tymto cvicenim??? Chodim na nho 3x do tyzdna uz druhy tyzden, a nenormalne ma boli chrbtica ked skacem. Ked neskacem vsetko v poriadku ani necitim ziadnu bolest, len pri skakani. S cim to moze byt sposobene? Nechcem kvoli tomu s tym skoncit.
A druha otazka je, ze ci sa vam podarilo schudnut s jumpingom. Po akom case

Laco87

u teba je to skor o tom, aby si zašla k doktorovy a dala si urobit nejake vysetrenia, mna chrbtica vobec nikdy z toho neboli :) pripadne ak byvas v rodinnom dome, tak si nejaku zadovas, dole poslali par linkov na garden-life ti su v pohode :)

lienka_1

ja som este na tomto cviceni nebola, ale viem o nom dlho....len ja mam zase problem s kolenami, tak sa bojim aby som si ich aj neodpalila tymto cvicenim :(

sanjak

Na jumping som nechodila, ale mám vlastnú trampolínu doma na záhrade na ktorej pravidelne cvičím a schudnúť sa mi podarilo, po mesiaci už som videla výsledky

guntero

Tiež som chodila na jumping, veľmi ma to bavilo a tak som si kúpila trampolínu domov. Mám takúto zabudovanú na záhrade www.garden-life.sk kedže nemám miesto na tú velkú so sietou. Investícia to nebola velká a hlavne si sama určujem čas. Tam som sa vlastne len naučila tie správne cviky :)

klaretta

Ja mám veľkú trampolínu na záhrade a cvičím, keď na to mám náladu, chuť a keď je na to počasie samozrejme. Vyhovuje mi to viac ako skupinové cvičenia, lebo si sama určujem tempo a čas cvičenie. Mám už takú lepšiu vačšiu, keď už, tak poriadne :D www.garden-life.sk

Romanka25

ja som bola prednedavnom na jumpingu a velmi ma to zaujalo, urcite budem chodit castejsie, bola to zabava a ked som si pomyslela ze pri tom aj chudnem tak to ma najviac tesilo